Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СТК "Неструс": Побеђени Ханчани

rss

26.04.2015. Далибор Давидовић

У суботу, 25.4.2015. у основној школи у Витковцу, одиграна је последња утакмица у овој сезони тј. 10. коло лиге Србије РСТСН југ Б између екипа СТК "Неструс" Витковац и СТК "Морава" Владичин Хан.

СТК "Неструс": Побеђени Ханчани

Као и у првом делу такмичења резултат је био исти и у другом делу сезоне, победа "Неструса" резултатом 4:2.

Ово је била десета победа у исто толико мечева и самим тим обезбеђено прво место и пласман у Квалитетну лигу Србије.

Од следеће сезоне формираће се две Квалитетне лиге. Једна ће се звати "центар-запад", а друга "југ-исток".

Ми ћемо се такмичити у овој другој са екипама из Ниша(две екипе), Прокупља, Лесковца, Пирота(две екипе), Бора, Бабушнице и Власотинца. Као што се види ми смо једини клуб у овој лиги који је из малог села са 100-њак кућа. Конкуренција је јака, али у овом саставу реалан је опстанак у лиги, а са једним добрим појачањем и борба за улазак у виши ранг тј. у Другу лигу Србије што би био велики успех за стони тенис у Алексиначкој општини.

Наравно то зависи од финасијских услова и овом приликом позивамо све који могу новчано да нам помогну и да идуће сезоне славимо улазак у Другу лигу.

Иначе, и за наредну такмичарску сезону биће нам потребно око 200.000 дин да би се уопште такмичили, јер нам предстоји реновирање сале и куповина одређених средстава (столови, рингови, опема за игру) и, наравно, трошкови путовања.

Још да напоменемо да је ово био историјски успех екипе из Витковца чији је ударни трио био Александар Гајић, Саша Томић и Далибор Давидовић, а самим тим и алексиначког стоног тениса уопште.

Овом приликом би се захвалили и локалној самоуправи на финансијској и моралној подршци и председнику клуба Гајић Мирославу без чијих средстава не би могли успешно да завршимо ово такмичење.

 

 


# Стони тенис Витковац СТК Неструс Далибор Давидовић Саша Томић Александар Гајић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима