Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

НИФ на државном Првенству Србије у олимпијској дисциплини - рвање слободним стилом

rss

21.06.2023. N&F џиу џицу клуб НИФ

У суботу и недељу, 17 и 18.06.2023. у дворани Војвођанске рвачке академије у Кањижи одржано је државно Првенство Србије у рвању у олимпијској дисциплини слободним стилом за категорије сениора У17 и У13 на којем је учествовало преко 200 најбољих такмичара из наше земље.

НИФ на државном Првенству Србије у олимпијској дисциплини - рвање слободним стилом

У једној од најјачих категорија сениора -86кг, учествовао је тренер и такмичар нашег клуба Никола Трајковић који је освојио треће место и бронзану медаљу, а на изненађење многих искуснијих такмичара у овом спорту у нашој земљи. 

Овим резултатом Никола Трајковић је показао да се поред џиу џицу, џудо и самбо спорта налази у самом врху и олимпијског борилачког спорта - рвања слободним стилом у нашој земљи.

Ова медаља у рвању је прва медаља за наш град и нашу општину јер се до сада са овог простора нико није појављивао на било ком такмичењу у овој грани спорта - чиме су такмичари нашег клуба још једанпут потврдили да Алексинац може стати раме уз раме са врхунским спортистима у нашој земљи и иностранству у више борилачких спортова.



# Никола Трајковић N&F џиу џицу клуб НИФ рвање
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима