Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Репрезентативни џиу џицу камп „Ђердап 2017“

rss

05.07.2017.

Сходно програму рада џиу џицу савеза Србије, у периоду од 18. до 24. јуна, у Караташу је одржан Репрезентативни џиу џицу камп за млађе узрасне категорије под називом „Ђердап 2017“.

Репрезентативни џиу џицу камп „Ђердап 2017“

Џиу џицу савез Србије је на основу остварених спортских резултата сачинио списак и на камп позвао 25 најперспективнијих џиу џицу спортиста из Србије међу којима су се нашли петорица чланова клуба НИФ из Алексинца, и то:

1. Никола Трајковић, 1997, јуниор
2. Филип Трајковић, 1999, јуниор
3. Јован Јовановић, 2000, кадет
4. Милош Миљковић, 2001, кадет
5. Бојан Тодоровић, 2001, кадет

Међутим, на камп нису могли да отпутују Никола Трајковић због обавезе на факултету и Бојан Тодоровић због обавезе у школи, тако да су наши млади такмичари Филип Трајковић, Јован Јовановић и Милош Миљковић доследно представљали наш клуб и наш град.

Наредни камп и Репрезентативне припреме ће се одржати у периоду од 9 до 15. августа у Апатину, на коме су позвани и учествоваће чак 11 такмичара из алексиначког клуба у категоријама: наде, кадета и јуниора.

Оба Репрезентативна кампа имају за циљ проверу форме и избор састава Репрезентзације Србије за предстојеће Балканско првенство и Светски куп који ће се одржати од 24 до 26. септембра у Подгорици.


# џиу џицу Никола Трајковић Србија репрезентација Филип Трајковић N&F џиу џицу клуб НИФ Милош Миљковић борилачки спортови Балканско првенство Јован Јовановић Бојан Тодоровић Светски куп
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима