Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Првенство Српске Карате Конфедерације

rss

04.05.2014. Душан Стевановић

У недељу 27.04.2014. год. у Лазаревцу је одржано финално ''Првенство Српске Карате Конфедерације'' на коме је наступило 247 клубова са 2480 такмичара.

Првенство Српске Карате Конфедерације

Ово је по масовности највеће државно првенство које је икада одржано од настанка карате спорта на нашим просторима до данас.

Био је ово је један од великих корака који води ка уједињењу карате спорта на нашим просторима и на овом великом првенству Србије појавиле су се све живе легенде овога спорта у нашој земљи.

На овом државном првенству Карате Клуб ''Шуматовац'' је направио велики успех и његови такмичари су освојили 4 медаље и то 1 златну и 3 бронзане медаље.
      

Златну медаљу својој категорији у катама, освојио  је Теодор Влајковић док су бронзане медаље освојиле Александра Стаменковић, Марија Циглер и Андријана Станковић.
    
 Павле Ђокић је освојио 4 место, Михајло Савић 5 место и Јана Стаменковић 7 место. 

Првих осам такмичара из сваке категорије је изборило пласман у репрезентацију Србије тако да су ових 6 такмичара ушли у ужи избор репрезентативаца и биће позвани на припреме репрезентације које ће се одржати јула месеца у Црној Гори у Буљарицама.

Дејан Вуксановић, КК ''Шуматовац''


# Марија Циглер карате Павле Ђокић Дејан Вуксановић борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима