Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Победом у Великој плани Напредак је преузео друго место на табели

rss

10.12.2018. Душан Остојић

И овога пута је наш Раичевић бриљирао. Постигао је 19 кошева, имао 7 асистенција и 4 скока.

Победом у Великој плани Напредак је преузео друго место на табели

Добру игру је приказао и Богавац и Никола Антонијевић. Жаргонски речено, утакмица је била својеврстан тренинг за алексиначке кошаркаше, јер су приказали убедљиво бољу игру, па је резултат једног тренутка био и 30 кошева разлике за наше Алексинчане.

То је искористио и тренер Раичевић да у игру пусти наше млађе кошаркаше, тако да су прилику да дају допринос победи над Планом имали и млади асови, Стевановић, Митровић и Петрић. У разговору са чланом Напреткове управе, Војканом Ерором, сазнали смо и следеће информације:

"Утакмица је била заиста феноменална, победом смо дошли на друго место у лиги, што је дефинитивно велики успех за наш клуб. Свесни смо јако важног момента у којем се наш клуб налази, јер уколико успемо да одржимо друго место на табели, од следеће сезоне Алексинац ће имати кошаркашког прволигаша. Зато позивам све ваше читаоце да дођу у суботу од 19 часова, када ћемо играти против екипе Врбаса. Верујте да нам подршка са трибина много значи. Зато још једном апелујем на све љубитеље кошарке да дођу и помогну свој клуб, јер имамо историјску шансу да уђемо у Прву лигу" - истиче Војкан Ерор, један од најактивнијих чланова Напреткове управе.

Војкан Ерор

Екипа портала Алексинац.нет честита Војкану и његовим сарадницима из клуба, као и свим Напретковим играчима на овако великом успеху.

Резултат утакмице: Плана – Напредак 77 : 97

Извор: Проверена вест


# Војкан Ерор Напредак КК Алексинац.Нет Небојша Раичевић Никола Раичевић
@KKNapredakAl @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима