Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОПШТИНСКА ЛИГА: Шкриљац саплео Добрујевчане

rss

11.11.2019. Милан Милојевић

Тешичани сигурни у Бобовишту, Радевчани у Горњем Љубешу

Детаљ са дербија у Горњем Љубешу

Велико изненађење приредили су фудбалери Шкриљца у Добрујевцу. Након велике победе у прошлом колу сви су очекивали сигурну победу домаћих. Тако нису мислили Брадарчани, који су преко Стефана Милетића и Милана Милетића после првог полувремена имали велико вођство. У наставку су домаћи покушавали на све начине да избегну пораз али су успели да дођу само до утешног поготка преко Немање Тасића.

На другој страни Тешичани су искористили кикс играча Слоге и сигурном игром у Бобовишту вратили се на трон општинске лиге пред последње коло наредног викенда и зимску паузу. Поготке су постигли Драгомир Станковић и Никола Николић.

У дербију кола виђен је ватромет голова у Горњем Љубешу. А славили су гости, и тако остали у трци за наслов првака на крају шампионата.

Рутевчани су пред својим навијачима играли са екипом Борца из Трњана. Са само девет играча у пољу нису могли пружити јачи отпор. Двоструки стрелац у победи гостију био је Александар Станковић.   

 

СЕМАФОР 10.КОЛА :

 

Јединство – Јастребац 0:2

ОФК Слога - Шкриљац 1:2

Полет (В) – Вукашиновац  7:0

Ратар - Темпо 6:1

Црвена Звезда - Полет (Р) 3:4

Рутевац - Борац   2:5

 

Јастребац је поново лидер са 27 освојена бода, На деоби од другог до четвртог места налазе се ОФК Слога, Полет и Црвена Звезда са 24 бода. Раздваја их само гол разлика.У стопу их прати екипа из Брадарца, која има 21 поен, на зачељу Темпо из Мозгова има два освојена бода.

 

 

Следећег викенда у Тешици игра се нови дерби, где домаћи Јастребац има зицер за оверу наслова јесењег првака, у госте долазе Горњољубешани.


# фудбал Александар Станковић Вукашиновац општинска лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима