Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОПШТИНСКА ЛИГА: Добрујевчани славили у дербију

rss

27.10.2019. Милан Милојевић

Љубешани и Тешичани сигурни, Пешчанци поново примили гол у последњим минутима

Детаљ са утакмице Ратар-Шкриљац

Десетковани Радевчани нису могли више од часног пораза у дербију кола у Добрујевцу. Поготке за велика три бода домаћој екипи донео је двоструки стрелац Иван Јовановић.

Тешичани настављају свој победоносни низ, те мирно ишчекују следећи викенд и велики дерби са увек неугодним комшијама из Добрујевца. Данас је страдала млада екипа из Мозгова. Троструки стрелац био је Андрија Стојановић, гол мање постигао је Слободан Вукадиновић, док су се по једном у стрелце уписали Александар Станковић и Милан Костадиновић.

Трњанци су у Бобовиште отишли са само осам играча, те су за непуних пола сата примили четири комада. Поготке за домаће Јединство постигли су Ненад Миленковић и Јован Драгићевић по један, док се Урош Стевановић два пута уписао у стрелце.

У Горњој Пешчаници је домаћи Ратар два пута водио против добре екипе из Брадарца, али на крају су ипак морали да пруже руку бољем такмацу у данашњој утакмици. Стрелци за домаће били су играч гостију Милан Јанковић, који је постигао аутогол и капитен Милош Љубисављевић. Победу гостима донели су двоструки стрелац Алекса Стојановски,који је свој први погодак постигао из слободног ударца, док је други постигао из казненог ударца. Остале поготке постигли су Стефан Милетић и Иван Младеновић.  

 

СЕМАФОР 8.КОЛА :

 

Темпо – Јастребац 1:7

Ратар - Шкриљац  2:4

ОФК Слога - Полет (Р) 2:0

Рутевац - Полет (В)  1:3

Црвена Звезда - Вукашиновац  5:0

Јединство - Борац 4:0

 

На табели прво место заузима екипа Јастрепца са максималних 24 бода, друга ОФК Слога и трећа Црвена Звезда имају по победу мање, на зачељу Темпо и Вукашиновац имају по два освојена бода.

 

Следећег викенда у Тешици у великом дербију јесењег дела домаћи Јастребац дочекује Добрујевчане. Утакмица се игра у суботу са почетком у 13 и 30 часова. Дан касније од 11 часова пре подне у Трњану још један дерби, и то комшијски. Борац дочекује Црвену Звезду из Горњег Љубеша.


# фудбал Бобовиште Александар Станковић Вукашиновац општинска лига Иван Јовановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима