Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОКРУЖНА ЛИГА: Успешан викенд наших тимова

rss

22.09.2019. Милан Милојевић

Палилула славила у комшијском дербију, Корманци изненадили Расовачу, Рударима цео плен у гостима, Рутевчани такође победили

Екипа ФК ПАЛИЛУЛА са данашње утакмице

Овај викенд је био успешан за наше окружне лигаше. Све је почело у суботу у Корману, где је домаћа Слога дочекала главног фаворита за титулу екипу Расоваче и минимално га поразила за велика три бода.

У недељу пре подне на градском стадиону у Алексинцу домаћа Палилула је после преокрета прекинула низ пораза и уписала три бода против добре екипе из Крушја. Гости су повели преко Владимира Грујића у 13 минуту. У другом полувремену потпуни преокрет домаћих у режији Стефана Стевановића у 54 минуту, пет минута касније у листу стрелаца уписао се и Александар Ђурић. Победу је оверио Саша Грујић десет минута пре краја утакмице.

Рудар са Алексиначког Рудника изрударио је велика три бода са тешког гостовања у Заплањској Топоници головима Смиљана Стојанова у 12 минуту и Бојана Марковића у 49 минуту. Код оба поготка асистент је био Александар Земљак. Рутевчани су уписали нову тројку наневши убедљив пораз гостима из Дољевца.

Већ у среду и четвртак на програму је ванредно 6.коло.

  СЕМАФОР 5.КОЛА :

ОФК Рутевац 1908 – Дољевац  5:1

Слога – Расовача  1:0

Палилула – Напредак 2012  3:1

Моравац (ЗТ) – Рудар АЛПОС  1:2

Раднички 1947 – Моравац (Ч)  4:0

Падина 1981 – Младост  2:5

Баличевац 1974 – Елид  2:2

Победа – Наисус 1977  0:2

Раднички 1924 - Заплањац


# фудбал Александар Земљак Ана Марковић Нишавска окружна лига
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима