Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OKRUŽNA LIGA: Uspešan vikend naših timova

rss

22.09.2019. Milan Milojević

Palilula slavila u komšijskom derbiju, Kormanci iznenadili Rasovaču, Rudarima ceo plen u gostima, Rutevčani takođe pobedili

Ekipa FK PALILULA sa današnje utakmice

Ovaj vikend je bio uspešan za naše okružne ligaše. Sve je počelo u subotu u Kormanu, gde je domaća Sloga dočekala glavnog favorita za titulu ekipu Rasovače i minimalno ga porazila za velika tri boda.

U nedelju pre podne na gradskom stadionu u Aleksincu domaća Palilula je posle preokreta prekinula niz poraza i upisala tri boda protiv dobre ekipe iz Krušja. Gosti su poveli preko Vladimira Grujića u 13 minutu. U drugom poluvremenu potpuni preokret domaćih u režiji Stefana Stevanovića u 54 minutu, pet minuta kasnije u listu strelaca upisao se i Aleksandar Đurić. Pobedu je overio Saša Grujić deset minuta pre kraja utakmice.

Rudar sa Aleksinačkog Rudnika izrudario je velika tri boda sa teškog gostovanja u Zaplanjskoj Toponici golovima Smiljana Stojanova u 12 minutu i Bojana Markovića u 49 minutu. Kod oba pogotka asistent je bio Aleksandar Zemljak. Rutevčani su upisali novu trojku nanevši ubedljiv poraz gostima iz Doljevca.

Već u sredu i četvrtak na programu je vanredno 6.kolo.

  SEMAFOR 5.KOLA :

OFK Rutevac 1908 – Doljevac  5:1

Sloga – Rasovača  1:0

Palilula – Napredak 2012  3:1

Moravac (ZT) – Rudar ALPOS  1:2

Radnički 1947 – Moravac (Č)  4:0

Padina 1981 – Mladost  2:5

Baličevac 1974 – Elid  2:2

Pobeda – Naisus 1977  0:2

Radnički 1924 - Zaplanjac


# fudbal Aleksandar Zemljak Ana Marković Nišavska okružna liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima