Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Медаља и лични рекорд за Николића и лични рекорд Здравковића

rss

29.07.2015.

На Првенству Србије за сениоре, које је одржано 25/26.7.2015 год. у Сремској Митровици, учествовали су Марко Николић и Ненад Здравковић.

Медаља и лични рекорд за Николића и лични рекорд Здравковића

Првог дана такмичења Ненад је трчао 400 м, освојио је друго место у својој групи, а у коначном пласману је заузео 8. место са новим личним рекордом 50 секунди 50 стотих. 

Марко је у трци на 1500 м заузео треће место са новим личним рекордом 4 мин. 1 сек. 93 стотих. 

Другог дана такмичења Ненад је трчао 200 м - 23.34, заузео је 4. место у својој полуфиналној трци и није успео да се пласира у финале. 

Марко није завршио трку на 800 м. 

"Био је ово одличан викенд за наше такмичаре који су поправили своје личне рекорде и тиме завршили успешно овај први део сезоне на стази. Задовољан сам постигнутим резултатима својих такмичара, али увек може боље и брже што ћемо и показати на наредним такмичењима." каже тренер Костић. 

"Ово је само један одличан подстрек за ове младе такмичаре да се са најбољима у земљи такмиче и побеђују. Очекују нас тренинзи слабијег интезитета у наредне две недеље, и почетак припрема за други део сезоне која ће почети различитим кросевима у септембру месецу. Биће веома занимљива крос сезона са доста јаких трка." најављују из клуба.

 


# атлетика Предраг Костић Ненад Здравковић Марко Николић Напредак КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима