Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Medalja i lični rekord za Nikolića i lični rekord Zdravkovića

rss

29.07.2015.

Na Prvenstvu Srbije za seniore, koje je održano 25/26.7.2015 god. u Sremskoj Mitrovici, učestvovali su Marko Nikolić i Nenad Zdravković.

Medalja i lični rekord za Nikolića i lični rekord Zdravkovića

Prvog dana takmičenja Nenad je trčao 400 m, osvojio je drugo mesto u svojoj grupi, a u konačnom plasmanu je zauzeo 8. mesto sa novim ličnim rekordom 50 sekundi 50 stotih. 

Marko je u trci na 1500 m zauzeo treće mesto sa novim ličnim rekordom 4 min. 1 sek. 93 stotih. 

Drugog dana takmičenja Nenad je trčao 200 m - 23.34, zauzeo je 4. mesto u svojoj polufinalnoj trci i nije uspeo da se plasira u finale. 

Marko nije završio trku na 800 m. 

"Bio je ovo odličan vikend za naše takmičare koji su popravili svoje lične rekorde i time završili uspešno ovaj prvi deo sezone na stazi. Zadovoljan sam postignutim rezultatima svojih takmičara, ali uvek može bolje i brže što ćemo i pokazati na narednim takmičenjima." kaže trener Kostić. 

"Ovo je samo jedan odličan podstrek za ove mlade takmičare da se sa najboljima u zemlji takmiče i pobeđuju. Očekuju nas treninzi slabijeg inteziteta u naredne dve nedelje, i početak priprema za drugi deo sezone koja će početi različitim krosevima u septembru mesecu. Biće veoma zanimljiva kros sezona sa dosta jakih trka." najavljuju iz kluba.

 


# atletika Predrag Kostić Nenad Zdravković Marko Nikolić Napredak KK
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima