Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Лични рекорди за алексиначке атлетичаре на 1. Београдском полумаратону

rss

04.12.2017.

На 1. Београдском полумаратону одржаном 3.децембра у Београду, Атлетски клуб "Напредак" из Алексинца представљала су двојица такмичара у трци на 21,1 километар.

Лични рекорди за алексиначке атлетичаре на 1. Београдском полумаратону

Стеван Станојевић је заузео одлично 18 место са новим личним рекордом од 1 час 24 минута и 12 секунди, поправио је свој претходни резултат за више од 5 минута.

Марко Николић је у истој трци заузео одлично 8 место са личним рекордом и рекордом клуба који је поправио за скоро 3 минута и тако превазишао свог тренера и досадашњег рекордера клуба Предрага Костића.

Тренер Костић је присуствовао на самом такмичењу које је било јако масовно и веома је задовољан резултатом оба такмичара.

У конкуренцији преко 1000 такмичара који су завршили трку, по веома снежном и хладном времену (0 степени), наши такмичари су приказали одличну форму на крају сезоне која је завршена веома успешно.

Ово је одличан резултат и веома добар подстрек за даљи рад за оба такмичара која ће наставити са припремама за нову сезону која ће кренути већ у јануару 2018, каже тренер Костић.


# атлетика Београд Напредак АК Предраг Костић Марко Николић полумаратон Стеван Станојевић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима