Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lični rekordi za aleksinačke atletičare na 1. Beogradskom polumaratonu

rss

04.12.2017.

Na 1. Beogradskom polumaratonu održanom 3.decembra u Beogradu, Atletski klub "Napredak" iz Aleksinca predstavljala su dvojica takmičara u trci na 21,1 kilometar.

Lični rekordi za aleksinačke atletičare na 1. Beogradskom polumaratonu

Stevan Stanojević je zauzeo odlično 18 mesto sa novim ličnim rekordom od 1 čas 24 minuta i 12 sekundi, popravio je svoj prethodni rezultat za više od 5 minuta.

Marko Nikolić je u istoj trci zauzeo odlično 8 mesto sa ličnim rekordom i rekordom kluba koji je popravio za skoro 3 minuta i tako prevazišao svog trenera i dosadašnjeg rekordera kluba Predraga Kostića.

Trener Kostić je prisustvovao na samom takmičenju koje je bilo jako masovno i veoma je zadovoljan rezultatom oba takmičara.

U konkurenciji preko 1000 takmičara koji su završili trku, po veoma snežnom i hladnom vremenu (0 stepeni), naši takmičari su prikazali odličnu formu na kraju sezone koja je završena veoma uspešno.

Ovo je odličan rezultat i veoma dobar podstrek za dalji rad za oba takmičara koja će nastaviti sa pripremama za novu sezonu koja će krenuti već u januaru 2018, kaže trener Kostić.


# atletika Beograd Napredak AK Predrag Kostić Marko Nikolić polumaraton Stevan Stanojević
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima