Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Лазар Станковић успешан на Првенству Србије за пионире

rss

06.06.2018.

Члан џудо клуба "Алексинац" Лазар Станковић остварио је изванредан резултат на Првенству Србије за старије пионире. Он је постао шампион Србије у категорији до 46 кг. и проглашен је за најбољег такмичара првенства.

Лазар Станковић успешан на Првенству Србије за пионире

Како је рекао у изјави за портал џудо.рс: "Ово је велики успех за наш клуб и за наш град Алексинац. ЏК Алексинац је већ створио имиџ и познат је у овом олимпијском спорту". Поред овог резултата ЏК Алексинац може да се похвали и трећим местом, Филип Станојев, у категорији преко 73 кг. и петим местом, Анђела Николић, у категорији девојчица до 36 кг.


Овим резултатима нашли смо се на 12. месту од 57 клубова у Србији. Ово је велики резултат, доказ успешног рада и залагања. Џудо савез Србије је то приметио, и наградио доделиши признање за најбољег такмичара првенства. Захваљујемо се Спортском савезу Општине Алексинац и Организацији за туризам и спорт који су помогли, Комисија за спорт општине Алексинац још није одговорила на потражена средства за Државно првенство . Надамо се да ће у будуће клуб добити статус какав заслужује. 

Управа ЏК Алексинац


# првенство Србије Лазар Станковић џудо клуб Алексинац Филип Станојев Анђела Николић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима