Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Lazar Stanković uspešan na Prvenstvu Srbije za pionire

rss

06.06.2018.

Član džudo kluba "Aleksinac" Lazar Stanković ostvario je izvanredan rezultat na Prvenstvu Srbije za starije pionire. On je postao šampion Srbije u kategoriji do 46 kg. i proglašen je za najboljeg takmičara prvenstva.

Lazar Stanković uspešan na Prvenstvu Srbije za pionire

Kako je rekao u izjavi za portal džudo.rs: "Ovo je veliki uspeh za naš klub i za naš grad Aleksinac. DžK Aleksinac je već stvorio imidž i poznat je u ovom olimpijskom sportu". Pored ovog rezultata DžK Aleksinac može da se pohvali i trećim mestom, Filip Stanojev, u kategoriji preko 73 kg. i petim mestom, Anđela Nikolić, u kategoriji devojčica do 36 kg.


Ovim rezultatima našli smo se na 12. mestu od 57 klubova u Srbiji. Ovo je veliki rezultat, dokaz uspešnog rada i zalaganja. Džudo savez Srbije je to primetio, i nagradio dodeliši priznanje za najboljeg takmičara prvenstva. Zahvaljujemo se Sportskom savezu Opštine Aleksinac i Organizaciji za turizam i sport koji su pomogli, Komisija za sport opštine Aleksinac još nije odgovorila na potražena sredstva za Državno prvenstvo . Nadamo se da će u buduće klub dobiti status kakav zaslužuje. 

Uprava DžK Aleksinac

Komentara: 0


# prvenstvo Srbije Lazar Stanković džudo klub Aleksinac Filip Stanojev Anđela Nikolić
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima