Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Јана играла за Црвену Звезду, а сада је на Новом Зеланду

rss

20.04.2019. Вукан Остојић

Алексинчанка Јана Радосављевић са 5 година је отишла са родитељима на Нови Зеланд где је и почела своју фудбалску каријеру. Када се после пет година вратила у Србију играла је за тим “Нишки машинац”. Касније је отишла да игра за тим “Црвена звезда”, у Београду, а нешто касније је отишла да игра у Шведској и Немачкој.

Јана играла за Црвену Звезду, а сада је на Новом Зеланду

"Љубав према фудбалу је почела на Новом Зеланду. Мој брат је тада тренирао фудбал. Ја сам отишла да гледам један његов тренинг. Мени се тај спорт некако свиђао, био ми је занимљив. Моја тетка је то приметила и питала ме је да ли желим и ја да тренирам фудбал. Ја сам рекла да хоћу. После само недељу дана, ја сам отишла да играм утакмицу, буквално без једног тренинга. Тако је то било.", присећа се Радосављевићева у изјави за ТВ Босфорус.

Такође наводи да је хтела да игра тенис, на почетку: "Био је један крос, где сам ја убедљиво била прва, онда сам се окренула према својим другарима и рекла им да буду мало бржи. То се није баш свиђало мојим наставницима, и онда су позвали моје родитеље не један састанак у школи. Мојим родитељима су наставници рекли да сам ја превише такмичарског духа, и да би требала да играм неки колективан спорт.", наводи млада Јана у изјави за ТВ Босфорус.

Тврди да је боља од неких мушкараца у фудбалу, али да са неким бољим може да парира.

Погледајте прилог телевизије Босфорус:

 

Извор: Проверена вест


# Јана Радосављевић фудбал ТВ Босфорус
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима