Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Jana igrala za Crvenu Zvezdu, a sada je na Novom Zelandu

rss

20.04.2019. Vukan Ostojić

Aleksinčanka Jana Radosavljević sa 5 godina je otišla sa roditeljima na Novi Zeland gde je i počela svoju fudbalsku karijeru. Kada se posle pet godina vratila u Srbiju igrala je za tim “Niški mašinac”. Kasnije je otišla da igra za tim “Crvena zvezda”, u Beogradu, a nešto kasnije je otišla da igra u Švedskoj i Nemačkoj.

Jana igrala za Crvenu Zvezdu, a sada je na Novom Zelandu

"Ljubav prema fudbalu je počela na Novom Zelandu. Moj brat je tada trenirao fudbal. Ja sam otišla da gledam jedan njegov trening. Meni se taj sport nekako sviđao, bio mi je zanimljiv. Moja tetka je to primetila i pitala me je da li želim i ja da treniram fudbal. Ja sam rekla da hoću. Posle samo nedelju dana, ja sam otišla da igram utakmicu, bukvalno bez jednog treninga. Tako je to bilo.", priseća se Radosavljevićeva u izjavi za TV Bosforus.

Takođe navodi da je htela da igra tenis, na početku: "Bio je jedan kros, gde sam ja ubedljivo bila prva, onda sam se okrenula prema svojim drugarima i rekla im da budu malo brži. To se nije baš sviđalo mojim nastavnicima, i onda su pozvali moje roditelje ne jedan sastanak u školi. Mojim roditeljima su nastavnici rekli da sam ja previše takmičarskog duha, i da bi trebala da igram neki kolektivan sport.", navodi mlada Jana u izjavi za TV Bosforus.

Tvrdi da je bolja od nekih muškaraca u fudbalu, ali da sa nekim boljim može da parira.

Pogledajte prilog televizije Bosforus:

 

Izvor: Proverena vest


# Jana Radosavljević fudbal TV Bosforus
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima