Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Džunić napustio "Vukove"

rss

24.07.2022.

Aleksandar Džunić, harizmatični trener škole fudbala Vukovi iz Aleksinca, iznenadnom odlukom rešio da napusti "krdo" Vukova. Tom prikom Džunić koji je poznat po svom temperamentu kao kolege(Simeone i Lalatović) na društvenim mrežama se obratio oproštajnim pismom celokupnoj fudbalskoj javnosti:

Džunić napustio "Vukove"

"Drugari i drugarice moje, svaka bajka ima svoj kraj, nekada ta bajka ima srećan nekada tužan kraj, radio sam vama punog srca i elana, odrekao sam se porodice, vremena i svega da bih bio uz vas, zajedno smo odrastali, smejali se i plakali zajedno ali smo bili PORODICA, hteo bih da se zahvalim svima na saradnji bilo je stvarno divno i bez jedne greške i loše reči..

Krenuli smo od osam dečaka da bi danas stigli do 100. Razlog mog odlaska neka ostane u mom srcu zauvek zatvoren i tužan, možda razloga i nema možda razlog zna neko drugi...

VESELA DRUŽINO MOJA VOLIM VAS NAJVIŠE NA SVETUUU....NIKADA NEĆU REĆI ZBOGOM VEĆ SAMO DO SLEDEĆEG DRUŽENjA I VIĐENjA.... OSTANITE MI VREDNI, NASMEJANI I SREĆNI I NASTAVITE DA GAZITE PUT KOJI SMO POCELI"..

Komentara: 0


# Aleksandar Džunić FK Vukovi Aleksinac
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima