Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинчанин на челу Јуниор ОПЕН-а

rss

14.07.2013. Д. Остојић

На седници Извршног одбора Стонотениског Савеза Србије, Живић Јован из Алексинца је постављен за директора шампионата ЈУНИОР ОПЕН СРБИЈЕ који се одржава од 02.-08. октобра 2013. године у Врњачкој Бањи у прелепој хали спортова „Владе Дивац“.

Алексинчанин на челу Јуниор ОПЕН-а

Шампионат је у  календару такмичења светске стонотениске федерације (ИТТФ-а) и бодује се за светску ранг листу. Очекује се преко тридесет земаља, учесница Шампионата, у екипној и појединачној конкуренцији. Наградни фонд на Шапионату је 9 000 долара.

Ово је једно од престижнијих спортских такмичења у Србији у овој години. Министарство омладине и спорта је, поред Стонотениског савеза Србије, узело активно учешће у организацији ЈУНИОР ОПЕН СРБИЈЕ у стоном тенису, издвојивши наменски, милион динара.

У изјави за сајт Алексинац.Нет, Јован Живић каже:
"Ово је велика част за мене, с друге стране и велики изазов јер је реч о изузетно озбиљној спортској манифестацији, која спада у ред најпрестижнијих спортских догађаја у Србији у току 2013.године. Користим прилику да се захвалим администратору сајта Алексинац.Нет за извештавање о свим важнијим спортским догађајима."

 


# Јован Живић Алексинац.Нет сајт
@aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима