Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

5. Међународни турнир „Алексинац опен 2016“ и 2. коло Jадранске џиу џицу лиге

rss

19.05.2016.

У суботу, 21. маја 2016. год. у хали спортова у Алексинцу, биће одржан 5. Међународни џиу џицу турнир „Алексинац опен 2016“, као и 2. коло међународне Јадранске џиу џицу лиге.

5. Међународни турнир „Алексинац опен 2016“ и 2. коло Jадранске џиу џицу лиге

Ово такмичење се већ 5. година налази на календару Европске џиу џицу федерације - EJJF и сврстано је у међународна такмичења од ширег значаја за Републику Србију. Европска џиу џицу федерација - EJJF је на свом сајту објавила све информације о одржавању ових такмичења у Алексинцу.

По први пут ће у Алексинцу, у нашој хали спортова бити окачена и виориће застава Европске џиу џицу федерације, која је од Париза, преко Ђенове и Будве дошла у Алексинац, а по завршетку такмичења иде за Словенију.

Од 10 часова на турниру „АЛЕКСИНАЦ ОПЕН 2016“ наступиће преко 45 клубова из, до сада, пријављених 9 држава Европе: Словеније, Хрватске, Румуније, Бугарске, Турске, БиХ, Црне Горе, Македоније и Србије. Очекујемо потврде екипа из Немачке и Грче. Очекује се преко 350 учесника из земље и иностранства.

Од 16 часова одржава се 2. коло регионалне међународне ЈАДРАНСКЕ џиу џицу ЛИГЕ за 2016. годину, у коме се састају најбоље екипе из 5 држава бивше СФРЈ. Екипа нашег клуба ће наступати као представник Србије.

У 2. колу међународне регионалне ЈАДРАНСКЕ џиу џицу ЛИГЕ, састају се следеће екипе:

N&F ALEKSINAC, SRB        :    PANDA, HERCEG NOVI, MNE
SRPSKA, RS-BIH            :    OSENSEI-BALEKS, ŠTIP, MAK
ADK MARIBOR, SLO          :    N&F ALEKSINAC,SRB
SRPSKA, RS-BIH            :    PANDA, HERCEG NOVI, MNE
OSENSEI-BALEKS, ŠTIP, MAK :    PANDA,HERCEG NOVI, MNE 

Организатор такмичења је Џудо и џиу џицу клуб “N&F” из Алексинца. Покровитељ ових такмичења је Општина Алексинац и ОТИС Алексинац.

"У организацији овог такмичења учешће су узеле многе установе, институције, јавна предузећа, приватне фирме и појединци са простора Општине Алексинац и Соко Бања, пријатељи нашег клуба, којима се Управа клуба искрено захваљује, са надом да ћемо били веома успешни домаћини овог такмичења." кажу из клуба НИФ Алексинац.


# ОТИС џиу џицу општина N&F џиу џицу клуб НИФ јавна предузећа Јадранска лига борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима