Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

5. Međunarodni turnir „Aleksinac open 2016“ i 2. kolo Jadranske džiu džicu lige

rss

19.05.2016.

U subotu, 21. maja 2016. god. u hali sportova u Aleksincu, biće održan 5. Međunarodni džiu džicu turnir „Aleksinac open 2016“, kao i 2. kolo međunarodne Jadranske džiu džicu lige.

5. Međunarodni turnir „Aleksinac open 2016“ i 2. kolo Jadranske džiu džicu lige

Ovo takmičenje se već 5. godina nalazi na kalendaru Evropske džiu džicu federacije - EJJF i svrstano je u međunarodna takmičenja od šireg značaja za Republiku Srbiju. Evropska džiu džicu federacija - EJJF je na svom sajtu objavila sve informacije o održavanju ovih takmičenja u Aleksincu.

Po prvi put će u Aleksincu, u našoj hali sportova biti okačena i vioriće zastava Evropske džiu džicu federacije, koja je od Pariza, preko Đenove i Budve došla u Aleksinac, a po završetku takmičenja ide za Sloveniju.

Od 10 časova na turniru „ALEKSINAC OPEN 2016“ nastupiće preko 45 klubova iz, do sada, prijavljenih 9 država Evrope: Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Turske, BiH, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Očekujemo potvrde ekipa iz Nemačke i Grče. Očekuje se preko 350 učesnika iz zemlje i inostranstva.

Od 16 časova održava se 2. kolo regionalne međunarodne JADRANSKE džiu džicu LIGE za 2016. godinu, u kome se sastaju najbolje ekipe iz 5 država bivše SFRJ. Ekipa našeg kluba će nastupati kao predstavnik Srbije.

U 2. kolu međunarodne regionalne JADRANSKE džiu džicu LIGE, sastaju se sledeće ekipe:

N&F ALEKSINAC, SRB        :    PANDA, HERCEG NOVI, MNE
SRPSKA, RS-BIH            :    OSENSEI-BALEKS, ŠTIP, MAK
ADK MARIBOR, SLO          :    N&F ALEKSINAC,SRB
SRPSKA, RS-BIH            :    PANDA, HERCEG NOVI, MNE
OSENSEI-BALEKS, ŠTIP, MAK :    PANDA,HERCEG NOVI, MNE 

Organizator takmičenja je Džudo i džiu džicu klub “N&F” iz Aleksinca. Pokrovitelj ovih takmičenja je Opština Aleksinac i OTIS Aleksinac.

"U organizaciji ovog takmičenja učešće su uzele mnoge ustanove, institucije, javna preduzeća, privatne firme i pojedinci sa prostora Opštine Aleksinac i Soko Banja, prijatelji našeg kluba, kojima se Uprava kluba iskreno zahvaljuje, sa nadom da ćemo bili veoma uspešni domaćini ovog takmičenja." kažu iz kluba NIF Aleksinac.


# OTIS džiu džicu opština N&F džiu džicu klub NIF javna preduzeća Jadranska liga borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima