Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У недељу без воде због одржавања водовода

rss

28.10.2016.

Из ЈКП „Водовод и канализација“ обавештавају грађане Алексинца да ће доћи до застоја у водоснабдевању.

У недељу без воде због одржавања водовода

Наиме, по њиховом саопштењу, потрошачи у 1. висинској зони (град Алексинац и насеља са леве стране Ј. Мораве) ће у ноћи између суботе и недеље (29. на 30. октобар 2016. године), у поноћ, доћи до краћег прекида у водоснабдевању, због интервенције на магистралном цевоводу у Алексинцу.

Нормализација снабдевања очекује се у недељу 30. октобра у вечерњим сатима, те се потрошачи моле да претходно припреме неопходну количину воде за пиће и хигијенске потребе.

Водоснабдевање потрошача у 2. висинској зони (Логориште и А. Рудник), као и у насељима Краљево, Суботинац, Бобовиште, Ћићина и Рутевац тећи ће без прекида, док ће потрошачи 2. висинске зоне у Палилули, Глоговици и А. Бујмиру имати залихе воде из резервоара „Палилула“ до недеље у подне, уз рационалну потрошњу.

Цистерна са водом за пиће са које потрошачи могу захватити воду биће постављена испред Дома културе у Алексинцу, почев од недеље у 8 часова.

У ЈКП „Водовод и канализација“ захваљују се грађанима на стрпљењу и разумевању, уз напомену да ће радовима на магистралном цевоводу и новим прелазом испод реке Моравице бити обезбеђено квалитетније и поузданије водоснабдевање потрошача у будућем периоду.


# Бобовиште Водовод и канализација ЈП Рутевац водоснабдевање
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима