Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Тродневна обука за почетнике у пословању

rss

15.09.2015.

Регионална развојна агенција Југ и Канцеларија за локални економски развој општине организују тродневну обуку за почетнике у пословању.

Тродневна обука за почетнике у пословању

Регионална развојна агенција Југ из Ниша и Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац позивају све потенцијалне предузетнике, власнике, директоре и запослене у малим и средњим предузећима и предузетничким радњама, као и и све остале заинтересоване младе људе да се пријаве за учешће на тродневној Обуци за почетнике у пословању.

Обука ће бити одржана следеће недеље, 21. - 23.9.2015. године (понедељак, уторак и среда) у термину 10 - 15 часова, у просторијама Туристичко-информативног центра у главној улици у Алексинцу и на њој ће учесници бити у прилици да добију све потребне информације везане за вредновање пословне идеје и израду бизнис плана, правну и пореску регулативу пословања, изворе финансирања и сарадњу са банкама.

Свим полазницима који буду успешно завршили обуку Министарство привреде РС, Национална агенција за регионални развој и Регионална развојна агенција Југ доделиће сертификат о успешно завршеној обуци, признат од стране Националне службе за запошљавање.

Сви заинтересовани могу се пријавити до петка, 18. септембра, слањем пријаве на мејл [email protected] (име и презиме, место становања и година рођења, контакт подаци) или путем телефона 060/218 22 08. Број места је ограничен.

 


# обука КЛЕР Регионална развојна агенција Југ пословање
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима