Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Trodnevna obuka za početnike u poslovanju

rss

15.09.2015.

Regionalna razvojna agencija Jug i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine organizuju trodnevnu obuku za početnike u poslovanju.

Trodnevna obuka za početnike u poslovanju

Regionalna razvojna agencija Jug iz Niša i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Aleksinac pozivaju sve potencijalne preduzetnike, vlasnike, direktore i zaposlene u malim i srednjim preduzećima i preduzetničkim radnjama, kao i i sve ostale zainteresovane mlade ljude da se prijave za učešće na trodnevnoj Obuci za početnike u poslovanju.

Obuka će biti održana sledeće nedelje, 21. - 23.9.2015. godine (ponedeljak, utorak i sreda) u terminu 10 - 15 časova, u prostorijama Turističko-informativnog centra u glavnoj ulici u Aleksincu i na njoj će učesnici biti u prilici da dobiju sve potrebne informacije vezane za vrednovanje poslovne ideje i izradu biznis plana, pravnu i poresku regulativu poslovanja, izvore finansiranja i saradnju sa bankama.

Svim polaznicima koji budu uspešno završili obuku Ministarstvo privrede RS, Nacionalna agencija za regionalni razvoj i Regionalna razvojna agencija Jug dodeliće sertifikat o uspešno završenoj obuci, priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do petka, 18. septembra, slanjem prijave na mejl [email protected] (ime i prezime, mesto stanovanja i godina rođenja, kontakt podaci) ili putem telefona 060/218 22 08. Broj mesta je ograničen.

 

Komentara: 0


# obuka KLER Regionalna razvojna agencija Jug poslovanje
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}