Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Богољуб Богосављевић председник ОО резервних војних старешина

rss

29.06.2016.

Дана, 22.6.2016. године одржана је Ванредна скупштина општинске организације резервних војних старешина Алексинац.

Богољуб Богосављевић председник ОО резервних војних старешина

Најпре је, довољан, број присутних чланова обавештен о неопозивој оставци досадашњег председника, мајора Славољуба Радомана. Пошто исти није био присутан, председавајући није дозволио превише дискусије о њеrовом раду, али је преовладало мишљење да је добро радио.

Затим је за новог председника изабран, а није било гласова против, Богољуб Богосављевић, широј јавности на локалу познат као "Мајстор Боги".

Богољуб је био вишегодишњи успешни управник ауто-школе "Шуматовац". Има завршену Вишу школу за образовање радника, а по чину је резервни капетан 1. класе cao6paћajнe службе.

У кратком обраћању Богосављевић се захвалио на поверењу које му је указано и o6eћao је да ће дати све од себе очекујући апсолутну подршку осталих чланова Одбора и чланства да се цео план и програм реализује, а најавио је неке нове активности.

Ова организација има пуно актовности са којима може да се поноси као једна од ретких у Србији. Да напоменемо, недавно гађање на стрелишту "ШУМАТОВАЦ из пешадијског наоружања, које је друго по реду, а које је од стране надлежних оцењено као врло-добро, као и недавну посету полигону "Пасуљанске ливаде", где смо посматрали гађање из артиљеријског оруђа.

Такође, учествујемо у обележавању свих важних датума на територији општине Алексинац, из ближе и даље историје наше општине. Овом приликом позивам све резервне старешине и грађане да се учлане у организацију, како би исту помогли и својим саветима и радом допринели да иста ради још боље и успешније.

Треба напоменути да смо све ово постигли захваљујући разумевању добрих људи из локалне самоуправе који су нам помоrли материјално и стручно и доделили су нам просторију где се свакодневно састајемо у преподневним часовима, на чему смо им неизмерно захвални.

Напомињемо да имамо велику подршку мешовите артиљеријске бригаде из Ниша, на чему им се такође захваљујемо и најављујемо даљу сарадњу.

Такође, овом приликом позивамо све заинтересоване резервне војне старешине да нам се јаве ради учлањења у организацију.

Налазимо се на адреси: Алексинац, улица Душана Тривунца број 1/5, телефон број 018/804-210 и мобилни 062/567-701 (Зоран Момчиловић) и 064/120-40-82 (Томислав Митић).

Коментара: 0


# Зоран Момчиловић Резервне војне старешине Душана Тривунца Богољуб Богосављевић РВС Томислав Митић Славољуб Радоман Пасуљанске ливаде
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима