Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ЛГ Електроникс донирао климу за болницу

rss

08.02.2013.

У оквиру акције Фонда Б92 „Битка за породилишта“, ЛГ је донирао клима уређаје за болнице у Кикинди, Алексинцу и Прокупљу

ЛГ Електроникс донирао климу за болницу

Компанија ЛГ Електроникс (LG Electronics) је у оквиру акције „Битка за породилишта“ донирала клима уређаје неопходне за нормално функционисање болница у Кикинди, Алексинцу и Прокупљу. Компанија ЛГ Електроникс је донирала укупно 12 Deluxe Inverter V клима уређаја, укупне вредности преко милион динара, при чему је свакој од ових болница донирано по четири уређаја.

„Веома нам је драго што смо имали прилику да учествујемо у овој хуманој акцији која за циљ има обезбеђивање опреме неопходне за новорођене бебе у њиховим првим данима“, изјавио је Предраг Тодоровић, генерални директор представништва ЛГ Електроникс у Србији. „Уређаји које смо донирали овим болницама, поседују технологију која ће омогућити бебама потпуни комфор и мир, као и боравак у здравом и чистом окружењу. Услед њихове ефикасности и економичности, саме болнице ће у смањити трошкове и остварити значајне уштеде електричне енергије.“

„Желимо се да се захвалимо компанији ЛГ Електроникс на донацији болницама којима је помоћ заиста потребна и што су на овај начин показали да мисле на наше најмлађе. Сматрамо да ЛГ представља прави пример који треба да следе и друге велике светске компаније“, изјавила је Александра Берић у име Фонда Б92.

Делуxе Инвертер В клима уређаји, које је компанија ЛГ Електроникс донирала у оквиру „Битке за породилишта“, представљају једне од најсавременијих модела овог произвођача. Иновативне карактеристике које поседују ови уређаји, унапредиће услове у просторијама у којима годишње на стотине беба долази на свет.

Невероватно су тихи и производе звук од само 19 db, тако да ће малишани моћи да уживају у потпуној тишини и комфору. Такође, ови клима уређаји поседују знатно вишу енергетску ефикасност у поређењу са конвенционалним моделима, и омогућавају уштеду енергије до чак 60 одсто приликом режима хлађења. На овај начин болнице у Кикинди, Алексинцу и Прокупљу ће у значајној мери смањити трошкове и остварити значајне уштеде када је потрошња електричне енергије у питању. Због важности институција у које ће бити уграђени, посебно је важно истаћи да Deluxe Inverter V клима уређаји пружају и врхунску здравствену заштиту.


Коментара: 0


#
@ 

[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима