Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

LG Elektroniks donirao klimu za bolnicu

rss

08.02.2013.

U okviru akcije Fonda B92 „Bitka za porodilišta“, LG je donirao klima uređaje za bolnice u Kikindi, Aleksincu i Prokuplju

LG Elektroniks donirao klimu za bolnicu

Kompanija LG Elektroniks (LG Electronics) je u okviru akcije „Bitka za porodilišta“ donirala klima uređaje neophodne za normalno funkcionisanje bolnica u Kikindi, Aleksincu i Prokuplju. Kompanija LG Elektroniks je donirala ukupno 12 Deluxe Inverter V klima uređaja, ukupne vrednosti preko milion dinara, pri čemu je svakoj od ovih bolnica donirano po četiri uređaja.

„Veoma nam je drago što smo imali priliku da učestvujemo u ovoj humanoj akciji koja za cilj ima obezbeđivanje opreme neophodne za novorođene bebe u njihovim prvim danima“, izjavio je Predrag Todorović, generalni direktor predstavništva LG Elektroniks u Srbiji. „Uređaji koje smo donirali ovim bolnicama, poseduju tehnologiju koja će omogućiti bebama potpuni komfor i mir, kao i boravak u zdravom i čistom okruženju. Usled njihove efikasnosti i ekonomičnosti, same bolnice će u smanjiti troškove i ostvariti značajne uštede električne energije.“

„Želimo se da se zahvalimo kompaniji LG Elektroniks na donaciji bolnicama kojima je pomoć zaista potrebna i što su na ovaj način pokazali da misle na naše najmlađe. Smatramo da LG predstavlja pravi primer koji treba da slede i druge velike svetske kompanije“, izjavila je Aleksandra Berić u ime Fonda B92.

Deluxe Inverter V klima uređaji, koje je kompanija LG Elektroniks donirala u okviru „Bitke za porodilišta“, predstavljaju jedne od najsavremenijih modela ovog proizvođača. Inovativne karakteristike koje poseduju ovi uređaji, unaprediće uslove u prostorijama u kojima godišnje na stotine beba dolazi na svet.

Neverovatno su tihi i proizvode zvuk od samo 19 db, tako da će mališani moći da uživaju u potpunoj tišini i komforu. Takođe, ovi klima uređaji poseduju znatno višu energetsku efikasnost u poređenju sa konvencionalnim modelima, i omogućavaju uštedu energije do čak 60 odsto prilikom režima hlađenja. Na ovaj način bolnice u Kikindi, Aleksincu i Prokuplju će u značajnoj meri smanjiti troškove i ostvariti značajne uštede kada je potrošnja električne energije u pitanju. Zbog važnosti institucija u koje će biti ugrađeni, posebno je važno istaći da Deluxe Inverter V klima uređaji pružaju i vrhunsku zdravstvenu zaštitu.


Komentara: 0


#
@ 

[ Dodaj komentar ]