Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otvorena nova Poliklinika u Aleksincu

rss

12.03.2016. Tekst i foto Dušan Stevanović

U Aleksincu je otvorena nova Poliklinika Natus.
U sastavu Poliklinike radiće interna medicina sa supspecijalističkim granama iz kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije, hematologije i reumatologije.

foto Dušan Stevanović

U odelenju za radiologiju će se obavljati sve vrste ultrazvučnih pregleda, kao i kolor dopler krvnih sudova. U odelenju za ginekologiju obavljaće se sve vrste dijagnostičkih pregleda, ultra zvuk, brisevi i inter vencije radio talasima. U Poliklinici Natus će raditi i savetovalište za trudnice, a savetodavci će biti vrhunski stručnjaci, leka ri specijalisti iz Aleksinca i Niša.

Poliklinika Natus foto Dušan Stevanović

Sve goste pozdravila je vlasnica Poliklinike Natus, primarijus dr Biljana Đokić koja je, inače Aleksinčanka, na privremenom radu u Nišu.

Svim prisutnima, predavanje iz pneumologije održao je dr Slobodan Petrović iz Niša, a među zvanicama bili su medicinski radnici iz Aleksinca, Niša, Soko banje i Ražnja.

foto Dušan Stevanović

Među njima bio je direkor aleksinačke bolnice dr Goran Vidić, kao i poznati niški političar Dragoslav Ćirković.

Komentara: 7


# Dragoslav Ćirković Dušan Stevanović Goran Vidić Biljana Đokić Natus poliklinika Slobodan Petrović
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+46) (-9)

  Srđan Novković 14.03.2016.
  Sve što je do sada moglo da se završi u državnoj bolnici sada će da prebacuju na privatnu "kliniku" da uzimaju građanima novac. Svaka čast.

 • (+47) (-7)

  Mrk 15.03.2016.
  Nemaju ni sram ni obraz. Odraće jadne bolesne ljude. Zato Opšta bolnica i propada. Ovi iz laboraratorije te šalju kod mikrobiologa dr...nije lepo da pominjem ime. ionako znate kod koje doktroke. Neko iz Bolnice tu ima koristi. očigledno se uzima procenat. Ovo nema nigde, dno dna.Ako nemaš pare da se lečiš nije ih briga, kakva Hipokratova zakletva kakvi bakrači. Kakav, bre, moral!

 • (+12) (-1)

  jasar 17.03.2016.
  podrzavam otvaranje !!! a vi pacijenti, cutite i placajte. sve dok je tako, ovi strucnjaci i bakic ce da pune kasu. njima lepo, a vama!? prst na celo !

 • (+9) (-3)

  Ruzica 18.03.2016.
  Redovni sam pacijent u mikrobiologiji i mogu vam reci da su sestre izuzetno korektne i nije istina da salju pacijente u privatnu laboratoriju.Trude se da maksimalno izadju u susret,ali imaju sefa nad sobom.Taj problem moze lako da resi direktor,ali nece.Mene drugi zanima, ako bris nosa i grla rade 7-8 dana u drzavnoj, a 1-2 u privatnoj lab da li to znaci da ga u privatnoj pogledaju onako ofrlje?Razumem ja da privatnik vise posvecen poslu ali tri-cetri puta krace?

 • (+16) (-1)

  dragan 20.03.2016.
  Da li je neko pomislio da u drzavnoj bolnici nema sve sto je neophodno za normalan pregled?? Zasto je privatnik kriv sto to ima a drzavna bolnica nema?? Valjda je kriva, opstina, drzava..pa nece niko da ide kod privatnika ako moze da sve zavrsi u drzavnoj bolnici?? Onda idite, placajte, ja idem samo kada to ne moze u drzavnoj. Na kraju hocemo u Evropu, glasamo za partije koje nas vode u Evropu. E pa gospodo u evropskim drzavnim bolnicama se ne dobija sve ono sto imaju privatne klinike koje su daleko kvalitetnije od drzavnih. E to je Evropa. A kakva je nasa drzava dovoljno je samo primer da navedem. Trazili su i dali rok da platimo za cipovane zdravstvene knjizice, uzeli pare od naroda a te zdrvstvene knjizice ne mogu da se koriste nego nosim staru?? To je Srbija.

 • (+16) (-1)

  Jelena 23.06.2017.
  Organizovani kriminal na delu.

 • (+5) (-1)

  Danica Prelic 17.03.2021.
  Baš Vam hvala što ste me opomenuli da se ponašam u skladu ja nikog nisam imala nameru da vredjam , ali mogu li nekog da priupitam da li se izdaje račun za usluge ili ne ovde u toj klinici nema samo to je toliko , plati pregledaj se i idi . Razmislite molim Vas da li je to ispravno. Ne .


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima