Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Orthodox Celts, Čovek bez sluha i Zaa svirali u Aleksincu

rss

01.09.2018. Pris.rs

Sinoć je na Taš-u održan treći Al Rok Fest na kome su nastupali bendovi Orthodox Celts, Čovek bez sluha i Zaa. Utiske sa koncerta prenosimo sa Pris portala.

Orthodox Celts, Čovek bez sluha i Zaa svirali u Aleksincu

U 21 čas i 30 minuta na binu su se popeli Kruševljani iz benda Zaa. Njihova fuzija pop i džez muzike sa fankom i regeom je nešto što se ne čuje svaki dan. Nastup su otpočeli aktuelnim singlom "Closer" i odmah pokrenuli prisutne da đuskaju. Svakom sledećom pesmom samo su dodatno stavljali osmehe na lica u publici. Kada je njihov nastup bio završen pevačicu je čekao red obožavatelja za slikanje što je ona, naravno, rado prihvatila.

Legendarni pankeri iz Kragujevca, Čovek bez sluha, sinoć su prvi put svirali u Aleksincu, ali posle ove svirke očekujem i da će se ubrzo vratiti. Od prve pesme klinci su pevali sa njima, peli se na zaštitnu ogradu i provodili se na način koji se očekuje kada je pank u pitanju. Njihov nastup je dodatno skraćen jer je morala da se ispoštuje satnica. Naime, kada je rok muzika u pitanju policija u Aleksincu je veoma revnosna da zaštiti građane Aleksinca i održi red i mir, dok za narodne i njima slične izvođače ima mnogo više sluha. Kompletan program Al Rok Festa je morao da bude završen do 1 čas posle ponoći da ne bi bio prekinut kao prošle godine. ČBS su svirali samo 35 minuta, ali vredelo je svaki sekund.

Možete da ih volite ili ne, ali Orthodox Celts su bend na koji može da se računa da će da napravi odličan show. Čini mi se da su Kelti mnogo veće ime od Bjesova i da je njihova muzika prijamčljivija širom spektru slušateljstva, ali publike je bilo upola manje nego na prošlom Al Rok Festu kada su svirali rokeri iz Gornjeg Milanovca. Kako je sve moralo da se završi na vreme, Aca je obećao da neće mnogo da priča između pesama da bi ih što više odsvirali.

Kompletan izveštaj pročitajte na Pris portalu.

Komentara: 0


# Taš Zaa Čovek Bez Sluha Al Rok Fest Orthodox Celts
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima