Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ludilo u Tihoj noći

rss

28.02.2014.

Ludilo u Tihoj noći

U organizaciji Unije zanatlija i preduzetnika kao i TV ART vizije iz Niša, u restoranu Tiha noć u Aleksincu, dodeljene su godišnje nagrade muzičke estrade iz cele Srbije.

Nagrade Car Konstantin i Carica Teodora dodeljeni su Eri Ojdaniću, Saši Kaporu, Mari Marijani, Jadranki Barijaktarević, Veri Matović, Đusu, Šekiju Turkoviću.

Ova manifestacija održava se već 21 godinu i postala je tradicionalna, a snimak sa ove proslave biće emitovan na 14 televizija,kod nas i u inostranstvu.

Komentara: 6


# Tiha noć kafana
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-1)

  zaista ludilo 28.02.2014.
  Prava je bruka da nagrade koje nose ime cara Konstantina i carice Jelene neko dodeljuje folk zvezdama. Za šta?Za umetnički doprinos? Pa Era je dno dna.

 • (+2) (-0)

  Goran 28.02.2014.
  Bravo Žiko , majstore, da ostale kafedžije vide koja je kafana glavna u gradu . Svi ostali su amateri za tebe . Samo se elita skuplja u Tihoj noć'i

 • (+1) (-1)

  Poslednji-krug-u-monci 01.03.2014.
  Ej kuku!

 • (+1) (-0)

  Nemam ništa protiv.Čak štaviše... 01.03.2014.
  Moglo je i neko odlikovanjce pasti.ej ,nije mala stvar u Aleksincu organizovati lumpen party koje su četrnaest (14) televizija emitovale.Uz silne krimose,narko dilere,zelenaše,uterivače,prevarante ovo je melem na muke ovdašnjih stanovnika. Još FARMA da se organizuje u napuštenoj kasarni.Zaista ,to nije loša ideja.
  I da se razumemo,gospodina poštujem,jedan od najjstarijih kafedžija u gradu,divan čovek al mi je smešno čega ima u ovoj Opštini.300 000 eura za plato,115 000 eura za 6 automobila,otkup kasarne u najavi ,navodnjavanje 5000 hektara u predizbornoj kampanji,pravljenje bazena olimpijskog,malo umrlice malo muzičice..Pa nije ni čudo što je jedna ustanova u neposrednoj blizini našeg gradića.Holywood.Samo nek je veselo.Pa nakon 16 marta, biće ko kad je onomad Sloba kao prorok pričao al ga se nije slušalo.Propade nam Srbija I Aleksinac na naše oči.Uz našu prećutnu saglasnost. Kakve veze ima ovo sa Srbijom i Aleksincem?Ma nema. Hm ili ipak ima?Farma DRAMA.

 • (+1) (-1)

  srba 01.03.2014.
  Jadni mi ako je ovo elita , ovo je dno dna , ako je era i svita elita onda bolje da nepostojimo ko nacija

 • (+0) (-1)

  nevoljna 03.03.2014.
  Elita kod Ziku Pacavru.Nadam se da nisu ulazili u klozet :D


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima