Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Crveni karton i prolećno buđenje u Presingu

rss

20.03.2017.

Klupska sezona rokenrol svirki se polako završava.
Vreme je da se sumiraju rezultati i zada završni udarac za ovu sezonu.

Crveni karton i prolećno buđenje u Presingu

Posle silnih dobrih nastupa renomiranih bendova u kafe Pressingu, došlo je vreme da se polako spušti zavesa i stavi tačka na najuspešniju sezonu za poslednjih dvadeset godina od postojanja kluba.

Zato se ovo kultno aleksinačko mesto odlučilo da još jedanput pokaže zašto sa pravom nosi epitet sigurnosne kuće rokenrola u našem gradu i časti svoje goste još jednom rokenrol poslasticom.

Posle jesenjeg nastupa napočetku sezone u naš grad ponovo dolazi pank rok atrakcija Crveni karton. Ovaj mladi kruševački bend predstavlja pravo osveženje na srpskoj sceni. Starije kolege, muzički kritičari i portali za njih, u jednom glasu, kažu da su predvodnici novog talasa bendova u Srbiji.

Dovoljno je samo reći da se njihovi nastupi zakazuju četri meseca unapred i da nema festivala ili poznatog kluba u zemlji u kome nisu nastupili. Pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.

Svi dobro vidimo (i osećamo na svojoj koži) u kakvom društvu živimo...

I opet, izgleda, da se ne vidi neka drastična promena na bolje u skorijoj budućnosti... Narod živi u nekom beznađu, kao da ne veruje da išta može da promeni...

Crveni karton i njihova turneja „Buđenje“ se ubrazano širi svuda po Srbiji, a Kruševljani su postali glas nove generacije i možda njihova poslednja nada.

I zato ne propustite, koncertno sigurno najaktivniji, najsmeliji i najtraženiji mladi bend u Srbiji, koji posle Exit, Arsenal fest i putovanja ove jeseni i zime u preko 40 gradova, po drugi put dolaze u Aleksinac, tačnije u cafe  Pressing, u petak 24 marta.

I zapamtite, Crveni karton će dobiti onaj koji je to zaista i zaslužio.

"Za bolje sutra,
da zaboravim na juče,
da danas živimo kako bi trebalo..."


# festival rok muzika pank Presing kafe Arsenal Fest Crveni karton grupa
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima