Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U najavi sanacije lokalnih puteva

rss

16.10.2012. Radio Aleksinac

Na osnovu Predloga izmene i dopune finansijskog plana i programa rada Direkcije za 2012. godinu, rebalansom budžeta opštine Aleksinac, Direkcija za izgradnju dobila je dodatnih 77 miliona dinara.

U najavi sanacije lokalnih puteva

Ta sredstva će, pored ostalog, biti iskorišćena za održavanje lokalnih puteva i gradskih ulica, kao i za infrastrukturnu izgradnju, poručuje v.d. direktora ovog javnog preduzeća Dragoslav Živadinović.

Najviše para, oko 42 miliona dinara, biće uloženo za nastavak sanacije lokalnog puta Žitkovac – Vitkovac, deonice od Gornjeg Adrovca do Trnjana, to jest do skretanja za Jakovlje i Kamenicu.

Novim predlogom rada Direkcije, 12 miliona dinara je predviđeno i za sanaciju jedne od najdužih gradskih ulica, ulice Momčila Popovića, od ulice Zelje Veljkovića do starog autoputa u Aleksincu. Već sutra će početi radovi na zameni vodovodnog dela mreže u tom delu ulice, a planirano je da se posle toga uradi i sanacija kolovoza.

Dodatnim sredstvima koje je opština rebalansom budžeta izdvojila za Direkciju konačno će, posle nekoliko godina odlaganja, biti uređen centar grada i to u dve faze. Za prvu fazu, uređenje platoa ispred Doma kulture, izdvojeno je 13 miliona dinara, dok je za drugu fazu, sređivanje i uređenje prostora ispred bivšeg SDK, raspisan tender.

Komentara: 4


# Aleksinac opština Dragoslav Živadinović Žitkovac Direkcija Vitkovac održavanje
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  mar 16.10.2012.
  Sto vec jednom ne sredite GLAVNI put za Soko Banju, na potezu od crkve do Banjskog druma.
  Treba da vas bude sram od onolikog broja turista sto su letos tu prosli, a i mestani polomise kola.

 • (+0) (-0)

  Vlast. 16.10.2012.
  Meštani neka idu peške. Bar imaju asfalt.

 • (+0) (-0)

  VAzda 16.10.2012.
  Hahahahha, like za ''vlast''! Kad bi sanirali put od Novog naselja do Aleksinackog bujmira ceo put od Aleksinca do Nisa bi bio savrsen, a ovako samo to parce nije kako treba, a o putu za Soko Banju da i ne govorimo...

 • (+0) (-0)

  Robin Hood 18.10.2012.
  vec 20 godina cekamo da asfaltirate ulice koje vec odavno imaju uvedene i kanalizaciju i PTT mrezu...ZAJEBITE te ulice koje vec imaju asfalt nego uradite one koje ga NEMAJU


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima