Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U Aleksincu otvorene renovirane prostorije za prijem dokumenata

rss

29.05.2020.

Načelnik Policijske uprave Niš Slaviša Virijević otvorio je renovirane prostorije Odseka za upravne poslove u Policijskoj stanici Aleksinac i tom prilikom istakao da će građani Aleksinca već od danas brže moći da dođu do svojih dokumenata.

Foto:MUP

„Građanima je omogućeno da u ovoj šalter sali, koja se prostire na 95 kvadratnih metara, na pet šaltera, podnesu zahteve za lične karte, pasoše, vozačke i saobraćajne dozvole, kao i da registruju vozila“, naglasio je Virijević.

Načelnik se zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje je finansiralo rekonstrukciju i adaptaciju ovog prostora u kojem policijski službenici sada imaju bolje uslove za rad.

Virijević je podsetio i da su u poslednjih godinu dana otvorene Saobraćajna policijska ispostava Istok i Policijska ispostava Crveni Krst, kao i da su adaptirane kancelarije u zgradi Policijske uprave u Nišu.

Izvor: MUP

Komentara: 1


# policija dokumenta
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+8) (-)

    irena 02.06.2020.
    Ma dzabe su im napravili kada su redovi nenormalni. Vise od pola sata ne udje niko tako da se redovi smanjuju samo kad oni koji cekaju odustanu. Ako rade pola sata jednu stranku to znaci da za osam sati njih 16 dobiju dokument koji cekaju. Strasno. Ako rade od 8 do 20 to znaci da za 12 sati samo 24 srecnika uspe da zavrsi ono za sta je dosao. A one koje uvode preko reda i van reda je tek prica za sebe. A sluzbenice koje puse za pola sata dva puta izlaze i puse znaci na pola sata 15 minuta pauze. Ljudi cekaju u redovima po nekoliko sati, Strasno


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima