Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Svete mi se jer sam član DS-a!

rss

14.07.2015. D. Ostojić

Tomislav Stevanović tvrdi da je žrtva političkog progona, da je njegova porodica kažnjena samo zato što je on bio odbornik DS-a u lokalnom parlamentu i predsednik MO DS Aleksinac

Svete mi se jer sam član DS-a!

"Umesto na meni, lokalna vlast u Aleksincu se sveti na mom sinu. Dali su mu prevremeni otkaz i na njegovo mesto zaposlili dva radnika za stalno. Sve je počelo u momentu preuzimanja vlasti koalicije oko SNS-a. U tom periodu moj sin je imao važeći ugovor o radu u JKP "Komunalne usluge" Aleksinac. U to vreme koalicija oko DS-a gubi vlast, a na vlast dolaze kadrovi naprednjaka. Ja sam tada bio odbornik DS i nisam prešao u SNS i mogu slobodno reći da me je to koštalo progona koji je usledio. Nakon što su naprednjaci preuzeli vlast, mom sinu prekidaju radni odnos, daju mu otkaz ugovora o radu u četvrtak, a u utorak na to radno mesto primaju dva nova radnika za stalno." 

"Pokrenuo sam sudski spor, i presudom je otkaz ugovora o radu proglašen nezakonitim, ali mog sina do danas ne vraćaju na posao iako je prošlo dve godine. Žalio sam se i Apelacionom sudu, a trenutno je postupak žalbe kod Ustavnog suda Republike Srbije." 

"Moj sin je diskriminisan samo zato što mu je otac član DS-a, i nije želeo da preleti u tabor naprednjaka." ističe g. Stevanović. 

U JKP Komunalne usluge nikoga nismo mogli da dobijemo za komentar, dok u Ustavnom sudu tvrde da je postupanje po ovom predmetu u toku i da, do konačne odluke, ne mogu da nam daju zvanične izjave o predmetu. 

Stevanović još kaže da je postupak prema njegovom sinu ozbiljna politička odmazda, ali tvrdi da će i pored toga koristiti sva pravna sredstva da dokaže pravdu. 

"Boriću se i do Strazbura ako treba" tvrdi Stevanović.

 

Komentara: 5


# SNS DS Komunalne usluge JP članstvo Tomislav Stevanović Komunalne usluge JP
@sns_aleksinac @demokrate @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+20) (-8)

  dikavac 14.07.2015.
  pa toj sije takav paritet za jednoga pismenoga demokratu dva nepismena naprednjaka

 • (+6) (-9)

  Miksa 14.07.2015.
  Isto bi i demokrate uradile.I ne lupaj vise.

 • (+2) (-7)

  nidza 17.07.2015.
  bas tako,isti su totalno..

 • (+2) (-2)

  procedura 17.07.2015.
  Botovi naprednjacki, ako zelite da ocenite komentar, molimo pozovite Aleksinac Net na fiksni telefonski broj !

 • (+2) (-1)

  Eh.... 17.07.2015.
  Meni se svete jer sam se isclanio.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}