Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

SPS proslavio jubilej

rss

26.10.2013.

U svečanoj atmosferi prepune sale nekadašnjeg komiteta, aleksinački SPS je proslavio svoj jubilej, 23 godina osnivanja. Goste su dočekali i pozdravili najviši funkcioneri SPS-a, predvođeni predsednikom OO SPS Aleksinac, Dragoslavom Živadinovićem.

SPS proslavio jubilej

Predsednik odbora je pozdravnim govorom pozdravio prisutne goste i poručio: "Od pada do ponovnog uspona, SPS Aleksinac je sa građanima prošao najteže vreme, a od toga,  čak svojim 19. godišnjim mudrim radom u vladajućoj garnituri u uspešnom vršenju odgovorne opštinske vlasti u interesu građana. Time je samo reprezentovao punu političku zrelost i danas je pravi politički brend na političkoj sceni Aleksinca."

Aleksinačkim socijalistima su pozdravnim pismom jubilej čestitali najviši funkcioneri SPS-a iz Beograda, pre svih Ivica Dačić, zatim Žarko Obradović, Branko Ružić i mnogi drugi. Na proslavi jubileja bilo je puno gostiju kako iz redova istaknutih privrednika tako i predstavnika političkih partija, poput Nenada Stankovića, predsednika opštine Aleksinac, Ivana Dimića, predsednika OO DSS Aleksinac, Grujice Veljkovića, prvog čoveka aleksinačkog URS-a kao i Jovana Živića iz Aleksinačkog pokreta za promene.

Na proslavi je bio i prvi čovek fabrike Gramer, Pjerluiđi Gione, koji je najveći deo vremena proveo u prijateljskom razgovoru sa potpredsednik OO SPS Aleksinac, Čedomirom Rakićem. Novinar sajta Aleksinac-Net je gospodinu Đioneu zahvalio što je pomogao da 500  ljudi u Aleksincu dobiju posao, na šta je on u kulturnom tonu odgovorio:

"Hvala na čestitkama, čestitajte i Čedi, dosta je tu i njegove zasluge."

Jubilej je protekao uz muziku akustičnog benda, izuzetno bogato posluženje i veselu atmosferu prisutnih gostiju i domaćina. Za dobru organizaciju su se pobrinuli i predstavnice Foruma žena aleksinačkog SPS-a kao i omladina aleksinačkih socijalista.

 

Komentara: 3


# SPS Ivica Dačić Pjerluiđi Gione Branko Ružić
@socijalisti @Pier_Ghione @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Bujan 27.10.2013.
  Slave za ono što izgiboše ljudi

 • (+0) (-0)

  Bravo Cedo 28.10.2013.
  Bravo Cedo, ti si za godinu dana uspeo ono sto Grujica i Nesa nisu za 5 godina. Gledaj da sto pre uzmes stvari u svoje ruke inace nam propade Aleksinac.

 • (+0) (-0)

  Ashu 25.11.2013.
  E pa brate izvini, nisam shatvio da si toliko jak, neznaš me i neznam te a bacaš se nekim padežima, ako tamo tvoj kawasaki vredi što ga tamo nisi prodao! To što sam iz Srbije znači da živim ispod gazele i da ti nemogu polizati ni cipele. Lepo sam ti pokazao da je ovde tržište malo ˝zaklano˝ i da će ti teško pomoći i Lepa Brena! Pošiljka, pola kontenjera iz USA malo preko 1000$, carina i porez dodaj 30% ako znaš kako spustiti cenu u ugovoru, to znači da bi me jednu godinu star koštao manje nego taj tvoj zlatni! Jesi najjači si ovde u Srbiji ma i na balkanu care, nismo ti ni do jaja!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}