Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje za javnost APP-a

rss

22.10.2012.

Aleksinački pokret za promene je nakon lokalnih izbora imao kratku pauzu u svom radu. Nakon analize rada APP-a u prošlosti donete su odluke da se Aleksinački pokret za promene registruje kao udruženje građana.

Saopštenje za javnost APP-a
U toku usaglašavanja stavova APP je pretrpeo pojedine izmene u strukturi članstva. Dvojica koopredsednika Dušan Ostojić, Miloš Paović, i nosilac izborne liste Jovan Živić su u razgovoru sa članstvom APP-a i odborničkim kandidatima postigli sporazumni dogovor o budućnosti APP-a.

Miloš Paović je odlučio da nastavi svoj politički angažman u Pokretu za promene dr Branislava Katančevića, a Jovan Živić i Dušan Ostojić su odlučili da nastave rad u okviru APP-a. U toku je proces registracije APP-a kao udruženja građana.

Navodimo da su razgovori o sporazumnom raskidu saradnje sa Milošem Paovićem protekli u mirnoj i fer atmosferi.

Aleksinački pokret za promene nastavlja svoj rad kao samostalna i nestranačka organizacija sa istim ciljevima zbog kojih je i formirana. Logo APP-a ostaje isti, dobili smo odobrenje gospodina Gorana Dojčinovića, idejnog tvorca logoa, da taj logo može ostati naš zaštitni znak.

U narednom periodu javnost će redovno biti obaveštavana o svim aktivnostima APP-a.

Komentara: 8


# Dušan Ostojić Jovan Živić Miloš Paović Aleksinački pokret za promene udruženja građana
@zubarcina @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Bravo za APP 22.10.2012.
  Bravo za sve koji su ponovo krenuli u pricu sa Aleksinackim pokretom za promene, to je jedna jako vazna i zdrava opcija u nasem Aleksincu, podrzavam ih i nadam se da ce uspeti na sledecim izborima da postignu jos bolji rezultat, srecno momci

 • (+0) (-0)

  Srecno, Paki 22.10.2012.
  Srecno, Paovicu! Napravio si im igracku, sad nek se igraju sami - ti cepaj dalje :)))))))) Podska od kolega i koleginica s posla. (Bez obzira sto se necemo uclanjivati kod tebe :P)

 • (+0) (-0)

  Aleksincanin 22.10.2012.
  Dobro je da se i u ovom gradu neko mirno i ljudski politicki razidje.
  cestitam i jednima i drugima.

 • (+0) (-0)

  mercedes 22.10.2012.
  onog pikinezera ostojića,koji se u sve razume, sve zna da nas batali više i ne smara svojim po-svaku-cenu prisustvom.
  čovek je napravio umetnost od toga da svaku situaciju stavi sebi u službu, od toga da svima redom na planeti nešto čestita do toga da ga neko proziva za mišljenje, kao da je ovaj svet briga za to!
  ostojiću, da kažeš gde je zubarska stolica i šta je bilo sa donacijom, da mi to ne pokrenemo!

 • (+0) (-0)

  hahaha 23.10.2012.
  Ovaj Ostoic je bas tupan, ako on stvarno administrura sajt pa valjda je tolko pametan da pobrise ovi komentari protiv njega

 • (+0) (-0)

  znam ga kao žutu paru 24.10.2012.
  Već godinama penzionisani vatrogasac, sada aktivni doušnik DB, ide iz stranke u stranku i otkucava šefovima šta se gde dešava.Tako se ubacio po naređenju i u APP kada je ta stranka pretila da postane nešto značajno da bi mogo da je razdeli i na kraju usitni.A naravno naivni pokretaši su naseli i pukli.Prvo nisu za malo prešli cenzus a sada se i cepaju.E deco moja opasan je to čika pa čovek je preko DB došao i do svih sportskih funkcija.Pamet u glavu i daleko od špijuna naročito pazite šta mu poveravate.E moj Ostojiću otvori malo oči.

 • (+0) (-0)

  sizif 24.10.2012.
  vidis i ja ga znam duze vreme i svi ti tvoji epiteti su tacni,ali nisam znao da je DB-ovac...jel to provereno ili je samo neko nagadjanje?

 • (+0) (-0)

  Ahahaha 31.10.2012.
  Ahaha, stari špijun i dalje pali narod i obećava kule i gardove.Pa njega bre najurili iz svih stranaka gde se ubacivao po naređenju.Sećam se kad u G17 nismo smeli pred njim da kažemo ništa jer odmah davao izveštaj.Kad se učlanio u naprednjake odmah ga prosledili dalje.Sad verovatno ima nalog da pravi sopstvenu DV stranku.Mene palio godinu dana da će da me zaposli u vatrogasno preko njegovih veza.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima