Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje OO DS Aleksinac

rss

25.02.2015.

Saopštenje, koje je stiglo u našu redakciju, prenosimo u celosti

Saopštenje OO DS Aleksinac

Poštovani građani Opštine Aleksinac.

1000 dana je prošlo od kako su Napredne snage okupirale Srbiju, pokušavajući da unište i najmanji tračak postojanja ideje Demokratije u našoj zemlji. Ironija u reči „Napredne“ je namerno jasna i primetna, jer osim u javnom dugu Srbije, napredak nigde više nije vidljiv., osim u džepovima SNS moćnika.

Kadrovi sumnjivih diploma okupirali su i našu lokalnu samoupravu dovodeći Aleksinac u skoro bezizlaznu situaciju i primoravajući generacije mladih ljudi da odu iz ovog grada.

Kako reče Predsednik „GLUPA OPOZICIJA SE SMEJE INFRASTRUKTURNIM PROJEKTIMA“ i evo ja mu odgovaram, obzirom da na Skupštini ne mogu, jer nisam odbornik, a Skupština mi do sada nikada nije dala priliku za to, DA, Demokratska Stranka se smeje infrastrukturnim projektima u kojima Napredni lideri guraju ruke u džepove građana bez imalo obzira.

A da li su „projekti“ WC od 30000€, plato od 400000€, papiri od 5000€, viskići i pivići od 20000€, parkinzi od 200000€ i  nepotrebne ulice  od 150000€?

Pozivam „nepristrasnu“ televiziju svih građana Opštine Aleksinac, ALT, da organizuje duel između Predsednika Nenada Stankovića i mene, pa da vidimo koliko hrabrosti ima GLUPA opozicija, a koliko kukavičluka nosi sa sobom Napredno uništenje Aleksinca?

Spreman sam čak i da izađem u susret bot timu Naprednih Aleksinčana i unapred dostavim pitanja Predsedniku na koja očekujem odgovor pre svega kao građanin Aleksinca. Meni pripremljena pitanja nisu potrebna.

Medijski mrak u kome samo Napredni poklonici „pale svetlo“ nikada neće sakriti sve krađe i prevare kojima se maskira nesposobnost i nestručnost, i nikada niće sakriti istinu od građana i birača, a oni će svoj sud dati na izborima.

Građanima Aleksinca i njihovoj deci je potrebna sigurnost, posao, čistiji i zdraviji grad, a za sve to je potrebno tako malo volje, ali puno znanja. Demokratska Stranka, sa novim rukovodstvom i novim ljudima, ima ideje i znanje da u Aleksinac vrati duh malog gradića koji je poželjan za život i odrastanje dece, male sportske sredine, jača duh privrednika i razvija i pomaže poljoprivrednike. Dobro i zlo mora da se podeli između vlasti i građana, na ravne časti, i da se stane na put korupciji i neznanju.  

Demokratska stranka ostaje istrajna u ovim idejama i pored toga što nikada nije imala mogućnost da vodi Opštinu Aleksinac, jer ovakve ideje nisu prihvatljive Naprednim i poltronskim tipovima koji uvek naprave potrebnu većinu zasnovanu na lažima, a posle izbora je već suviše kasno.

Zbog prethodih godina i sa još većim „iskustvom“, sugrađani, birajte bolje, birajte nekog ko će se zaista boriti za Vas i za vašu decu, jer kao i Vi, Demokrate žive ovde, a OVDE žive i naša deca.

 


# SNS DS Alt TV Boban Ranđelović plato Nenad Stanković saopštenje opozicija
@sns_aleksinac @demokrate @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima