Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ranđelović pozvao Stankovića na TV duel

rss

02.03.2015. D. Ostojić

Nezadovoljni svojim tretmanom na TV Alt, opozicioni predstavnici su sve kritičniji prema rukovodstvu televizije i predstavnicima lokalne vlasti.

Ranđelović pozvao Stankovića na TV duel

U pravcu tih događaja je i najnovija vest koju su predstavnici DS-a objavili. Naime predsednik OO DS Aleksinac, Boban Ranđelović je pozvao na TV duel prvog čoveka opštine Aleksinac, Nenada Stankovića. Poziv prenosimo u originalu.

"Pozivam „nepristrasnu“ televiziju svih građana Opštine Aleksinac, ALT, da organizuje duel između Predsednika Nenada Stankovića i mene, pa da vidimo koliko hrabrosti ima GLUPA opozicija, a koliko kukavičluka nosi sa sobom Napredno uništenje Aleksinca?

Spreman sam čak i da izađem u susret bot timu Naprednih Aleksinčana i unapred dostavim pitanja Predsedniku na koja očekujem odgovor pre svega kao građanin Aleksinca. Meni pripremljena pitanja nisu potrebna."

Za sada nemamo potvrdu o terminu TV duela, niti znamo kakav je stav lokalnog SNS-a po ovom pitanju, ali smo nadležnima u toj stranci poslali pitanje, i ukoliko budu odgovorili, obavestićemo naše čitaoce.

 


# SNS DS Alt TV Boban Ranđelović Nenad Stanković TV duel
@sns_aleksinac @demokrate @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima