Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Naprednjaci čvrsto rešeni da preuzmu sve poluge vlasti

rss

09.09.2014. D. Ostojić

Rukovodstvo Srpske napredne stranke je pre par dana imalo zanimljiv sastanak na kojem su analizirani propusti prilikom izbora direktora u aleksinačkim školama.

Naprednjaci čvrsto rešeni da preuzmu sve poluge vlasti

Od našeg sagovornika iz redova SNS smo dobili zanimljive vesti:

"Jedan deo rukovodstva je sa pravom tražio odgovornost onih koji su napravili propuste prilikom obezbeđivanja većine u školskim odborima.
Nedopustivo je da stranka sa preko 4. 000 članova i preko 50 posto podrške birača izgubi na konkursu u svim školama. Jedino je Kosta u gimnaziji kao kandidat SNS uspeo da pobedi. Svi ostali naprednjački kadrovi su izgubili. To je izazvalo veliki revolt među pojedinim naprednjacima" ističe B. P.

Poslednji primer sa školom Ljupče Nikolić je prelio čašu:

"Ja sam lično razgovarao sa jednim visokim funkcionerom SNS koji je jasno na sastanku rekao da se više ne sme dogoditi da bilo koji kandidat SNS izgubi na konkursu za direktora, jer to stvara ružnu sliku u javnosti" navodi naš sagovornik.

 

Komentara: 9


# SNS škole izbor direktora
@sns_aleksinac @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+10) (-0)

  Valery 09.09.2014.
  Nekako ne razumem sta to znaci STVARA RUZNU SLIKU.Kad bi mi neko objasnio.Znaci lepa slika postoji samo u gimnaziji.Ili sam ja ipak lose razumela.

 • (+14) (-2)

  posmatarc 09.09.2014.
  Pa gospodo NAZADNjACI nađite kvalitetan kadar u svojim redovima pa se udarajte u grudi a ne ovako da imate većinu u odborima a kadar nije bitan .Može vašeg predstavnika da niko ne voli u kolektiv i on ćer da ih vodi bez obzira na sve, samo neznam gde.Možda u vaš skupocen klozet. TREBA DA VAS JE SRAMOTA.

 • (+7) (-1)

  samo Vas posmatramo 09.09.2014.
  Ovo me podseca na skoro proslo vreme samo tada su bili socijalisti.

 • (+5) (-3)

  sizif 09.09.2014.
  i u bolnici se sprema čistka.umesto džekija direktor vidić koji se pre par dana ućčlanio u sns.

 • (+9) (-4)

  suma sumarima 09.09.2014.
  na upravo završenom savetu roditelja OŠ Ljupće Nikolić, " Topličini kandidati " za školski odbor koji treba da se izjasni o budućem direktoru ove škole " brutalno " nadglasasani.

 • (+13) (-2)

  za posmatrača 09.09.2014.
  Prijatelju nemaju oni ni sram ni obraz, ne zna to za stid - svi kadrovi im istrošeni kao "omiljeni učitelj Toplica". Sve oni mogu; da veličković ukine šest plata dimiću pa da plate triput više, da otpušte radnika pa da ga vrate, da direktor alt televizije bude nelegalo postavljen a sad poslanik... poduži je spisak. a u taj gomnjiv WC nisu nas naprednjaci odveli no glup narod što glasao za njih

 • (+14) (-2)

  Darko 10.09.2014.
  Nećete nazadnjaci još dugo,kuca vam sat,kada ustane kuka i motika ima prodjete grdje nego 2000god.

 • (+10) (-2)

  jelow 10.09.2014.
  ruzna slika je kada se naprednjak u opstinskom WC u napinje SVOM SNAGOM jer ima problem sa zatvorom, i tada slika selfi, e, to je ruzna slika, Melody, da li si shvatila ?

 • (+5) (-2)

  nervozni 10.09.2014.
  Niko te nije shvatio, al nije ni bitno. mene samo zanima de li nalaze ove negativce - milinović, toplica... ko je sledeći?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima