Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politička igranka ne prestaje

rss

10.09.2014. D. Ostojić

Sinoć su održani izbori za članove školskog odbora u školi Ljupče Nikolić, ali po svemu sudeći, problemima još uvek nije kraj.

Politička igranka ne prestaje

Od našeg sagovornika smo saznali detalje:

"Postoji velika šansa da opština na sutrašnjem zasedanju ne verifikuje izbor Dragana Mihajlovića i Ivice Stamenkovića i time bi se uskratilo pravo roditelja dece da učestvuju u izboru rukovodstva škole. Glavni razlog je što lokalna vlast nema kontrolu nad tim ljudima i što se oni nezvanično spominju kao glasači dosadašnje direktorke Lele Stevanović." navodi naš sagovornik.

Po za sada nezvaničnim informacijama u dopuni sutrašnjeg dnevnog reda skupštinskog zasedanja nema tačke verifikacije članova školskog odbora u školi Ljupče Nikolić. Time bi bili stvoreni uslovi da direktora bira 7 članova školskog odbora. Pošto kandidat SNS  Toplica Petrović ima sigurna 4 glasa, biće mu dovoljno da obezbedi još samo jedan glas podrške i postaće novi direktor škole Ljupče Nikolić.

Aleksinac.Net će nastaviti da prati ovaj slučaj.

 

Komentara: 5


# SNS Ljupče Nikolić OŠ opština skupština škole Aleksinac.Net Toplica Petrović školski odbor izbor direktora Dragana Mihajlović
@sns_aleksinac @aleksinacnet @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-3)

    suma sumarima 10.09.2014.
    I gle, jedan iz Isusovog društva pruži ruku, isuka svoj mač i udari prvosveštenikovog slugu, te mu odseče uho. Tada mu reče Isus: vrati svoj mač na njegovo mesto; jer svi koji se maše za mač - od mača će poginuti.
    – Evanđelje po Mateju, glava 26:51-5

  • (+1) (-6)

    Brankovic Vuk 10.09.2014.
    Svaka vlast ima pčetak i kraj a vi sve činite da vaša vlast što kraće traje.Vasi postupci kod izbora direktora u OŠ"Ljupče Nikolić" pokazuju da ste dotakli samo dno i da uvodite diktaturu.Nasilna promena direktora neće koristiti nikome, a ponajmanje vama, jer morate da znate da se zna za svaki vaš postupak zna kao što je nestanak dokumenata koje je šalterska služba Opštine primila.I sve bi to možda i prošlo da imate pravu osobu koja je kandidat za direktora.Pre ili kasnije ovakvi postupci će vam se razbiti glavu.

  • (+1) (-3)

    jelow 11.09.2014.
    ovi ne citaju Bibliju, oni citaju samo na bankomat, zato i jesu napredni

  • (+1) (-0)

    sramta za ovaj grad! 11.09.2014.
    SNS je naJveca SRAMOTA i BRUKA za ovaj grad,nemaju nikakav skolovan,cak ni pametan kadar,ali zato imaju one koji bi rodjenu majku prodali za fotelju,za vlast.PRETNJAMA,UCENAMA I PLJUVANJEM clanovi SNS,namerno kazem clanovi jer gospoda nisu,a ni drugovi,CINITE SAMO SEBI ZLO! SVE STO MOZE BITI DOBRO ZA VAS JE PRETNJA,JER VI ZA DOBRO NE ZNATE,CEGA GOD STE SE DOTAKLI,PROPALO JE...ALAL VAM VERA!

  • (+1) (-1)

    posmatrac 13.09.2014.
    Koja sramota NAZADNjAKA. udariti takav šamar i poceniti školski odbor i safet roditelja. Ljudi budite moralni pa kad vas pozovu za donošenje odluke u novom sazivu direktora škole ne odazivajte se pa neka važne odluke mimo zakona donosi sam sa bulumonetom od tri člana iz opštine a onda sve tužiti ispekciji, pa neka vide gde će dalje.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima