Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Još jedan politički transfer

rss

07.02.2014. D. Ostojić

Sezona političkog prestrojavanja je idalje aktuelna. Vojkan Popović, visoki funkcioner Pokreta veterana je pristupio Srpskoj naprednoj stranci.

Još jedan politički transfer

"Tako je, od danas sam član SNS-a, pristupio sam njihovom odboru u Aleksincu. Ističem da sam to uradio samoinicijativno i da će to biti u interesu i Pokreta veterana" - ističe za Aleksinac.Net gospodin Vojkan Popović.

S druge strane, njegov dojučerašnji saborac u partiji Ivan Đorđević navodi nešto drugačije razloge političkog transfera:

"Gospodin Popović je ovim potezom pokazao svoje pravo lice. Mesecima su tvrdili da je Ivan Đorđević glavni kamen spoticanja razvoja aleksinačkih veterana. Popović i njemu slični su čak u to ubedili i Sašu Dujovića, predsednika pokreta, tako da je ubrzo nastupio razlaz između mene i Pokreta veterana. Nažalost, obistinile su se i  moje prognoze, a odlazak Popovića u SNS je samo jedan od dokaza mojih tvrdnji da stanje u odboru Pokreta veterana u Aleksincu nije dobro."

Prvi čovek Pokreta veterana, narodni poslanik Saša Dujović, je bio kratak i konkretan u svojoj izjavi za Aleksinac.Net:

"Informacija da je ceo odbor Pokreta veterana u Aleksincu prešao u SNS je netačna. Ono što je tačno, jeste da je jedan naš funkcioner Vojkan Popović prešao u SNS. To mnogo govori o njemu kao čoveku i budite sigurni da će građani Aleksinca proceniti taj njegov potez. Inače, pravi veterani nikad ne izdaju svoje saborce. Ovaj Popovićev potez nije ugrozio naš koalicioni dogovor sa SNS-om u Aleksincu."

 


# SNS Pokret Veterana Vojkan Popović Saša Dujović Ivan Đorđević Aleksinac.Net Radio S
@sns_aleksinac @aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima