Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dveri: 48 sati državi i medijima da prekinu diskriminaciju!

rss

24.02.2014. Dveri Srpske

Boško Obradović, nosilac liste Pokreta Dveri, izjavio je da Pokret Dveri poslednji put upozorava vladajući režim da omogući ravnopravni tretman svih učesnika izbora na medijima.

U poslednjih 24 sata organizovane su tri debate na velikim beogradskim medijima sa nacionalnom frekvencijom u koje nije pozvan nijedan predstavnik Pokreta Dveri: na RTS, TV B92 i Prva TV. Uputili smo protest RRA i zatražili da se ove debate ponove uz učešće predstavnika Pokreta Dveri i da sve buduće TV debate imaju i predstavnika Dveri za ravnopravnog učesnika. 

Dajemo rok vlastima od 48 sati da ovo direktno kršenje zakona i pravilnika RRA bude ispravljeno. 

U suprotnom, Pokret Dveri će pozvati građane Srbije na građansku neposlušnost, blokadu državnih institucija i medija i velike narodne demonstracije protiv ove vlasti i nastupajuće nove izborne krađe.

video...

Komentara: 1


# Dveri mediji
@SPDveri @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Lepo vam rece Betmen 25.02.2014.
    Betmen, 16.02.2014.:
    Vi nikako niste pokret nego politička partija.Vaš cilj je dolazak na vlast zarad ličnog interesa,naravno,pa makar i mrvicu toga.Osim što sve redom napadate uzmite pa uradite nešto konkretno!
    Sve to o čemu vi govorite to su rekli davno radikali tako da ih vi kopirate samo!Iza vašeg lažnog kvazi patriotizma stoji drugo nešto!Recite plan koji imate:socijalni,ekonomski,finansijski,privredni!Nemate ništa!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima