Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Demant SDS-a

rss

15.04.2016.

U redakciju je stiglo saopštenje OO SDS, koje prenosimo u celini.

Demant SDS-a

U potpunosti demantujemo ličnu izjavu, dotičnog novinara portala Aleksinac.net, kao potpuno neistinitu i netačnu.

Lista DSS-DS Odgovorno za Aleksinac je podnela prigovor protiv zbirne liste, kako bi se poništili lokalni izbori u Aleksincu 24. aprila.

Danas, 15. aprila 2016. god. održana je sednica opštinske izborne, vezana za taj prigovor. Rezultat glasanja je bio 14 protiv, 9 za i 1 uzdržan. Tako da glas SDS-a uopšte nije bio presudan.

Napominjemo da ne možemo da glasamo da naša lista bude poništena.

Niko od članova odbora se nije pozivao na predsednika izvršnog odbora Gorana Bogdanovića i člana predsedništva Dragoslava Ćirkovića.

Napominjemo da nećemo da se bavimo prljavom kampanjom, već nastavljamo sa našim predizbornim aktivnostima.

Komentara: 9


# izbori SDS Odgovorno za Aleksinac OIK
@socdemstranka @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-15)

    Ostojicu brze iskljucuj komentare 15.04.2016.
    Ovo je tacno, ajde sa Ostojicu iskljuci komentare cim se otkrije jos jedna laz u nizu iz tvoje kuhinje.

  • (+1) (-2)

    Clanica komisije 15.04.2016.
    Nije tacno.
    Glasalo se da se odbaci izborna lista SNS.
    Da je SDS glasao protiv u Aleksincu bi naprednjaci bili proslost.
    Sta je raylog sto su Tadicevci spasili naprednjake to niko ne zna.

  • (+1) (-8)

    SNS im skupljao potpise 15.04.2016.
    Pa javna je tajna da je Tadicevima potpise skupljao SNS.
    Zato sada oni spasavaju naprednjake. Znajte glas za koaliciju oko SDS je glas za Nenada Stankovica i SNS u Aleksincu

  • (+1) (-6)

    Nekada Tadicevac, danas Radulovicev glas 15.04.2016.
    Pa kako vam nije jasno taj Tadic je napravio Srspku naprednu stranku.Sada je doslo vreme da SNS vrati dug.Nemojte da nasedate na laznu opoziciju. Tadic nije opozicija. Tadic je stranka koja sutra treba da zameni SPS u republickoj vladi.Tako ce biti i na lokalu.

  • (+1) (-0)

    Savet sa SDS 15.04.2016.
    Pokusajte da ne demantujete pisanje ''doticnog novinara'' jer gubite vreme, svima je poznato da on baci pasulj, pa sta mu se prikaze to i napise. Vec je svima poznato koliko je dobro obavesten, a sad ce u novoj koaliciji svoju ''obavestenost'' jos da nadogradi.

  • (+1) (-5)

    Markoni-DS 15.04.2016.
    Poštovani bivši članovi DS. I sada ste pokazali svoje neznanje kao i kada ste sa Vašim predsednikom odlazili iz matične stranke. Hvala Vam što niste sa nama. Loše tumačenje zakona može da proistekne samo iz neznanja. To nije bolest, ne plašite se. To može da se ispravi samo kvalitetnim pravnim timom koji ako nemate možete angažovati. A kada se posavetujete sa PRAVIM pravnicima, molim Vas izvinite se. A Aleksinčani će znati da "NAGRADE" Vaš "TRUD" u ovoj izbornoj kampanji. Vidimo se 25.04.2016

  • (+1) (-6)

    Komentator 15.04.2016.
    Objašnjenje "naš glas nije presudio" je više nego bedno. Ne radi se o tome čiji glas presuđuje već ko je "za" a ko "protiv". Vi ste,više nego očigledno,za SNS

  • (+1) (-5)

    Markoni-DS 16.04.2016.
    Gospodine uredniče, zašto ne pustite komentare na sve tekstove koji se objavljuju na portalu? Pa ovo je demokratska zemlja. Da li mislite da svi botovi ove naprdne stranke mogu da nadjačaju intelekt NORMALNIH u Srbiji. Demokratski je da se sve čuje a oni koji čitaju razlučiće ko je u pravu a ko ne. Unapred Vam zahvaljujem na razumevanju.

  • (+1) (-0)

    Miloš 16.04.2016.
    Asfaltiranje seoskog puta kreće se 50.000-75.000 EUR po km, u zavisnosti od terena i projekta, Derventski drum, u dužini od 6,8km čeka godinama asfalt. Za sela Dobrujevac, Stanci, Lipovac, Prugovac, Crna Bara, Donji Krupac, Gornji Krupac, Rsovac, Prekonozi asfaltiranje ove deonice puta značilo bi skraćenje puta do Aleksinca od 3 do 7 km, kao i veliku materijalnu uštedu. Glasaću za listu koja obeća da će u sledeće 3(TRI) godine da asfaltira ovaj put. Pozivam sve aleksinačke političare da se izjasne o ovom predlogu. Molim, takođe, i sve prijatelje da ovaj post objave kako bi ga što više ljudi videlo.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima