Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odbornik Radojković u borbi za manju cenu iznošenja smeća

rss

12.12.2015. D. Ostojić

Dragoslav Radojković Dale, iako troši osmu deceniju života, ima dovoljno snage, ozbiljnosti i upornosti, ne bi li uspeo da svoj predlog za smanjenjem cene smeća, ubaci u red izglasanih odluka vladajuće koalicije.

Odbornik Radojković u borbi za manju cenu iznošenja smeća

Po deseti put predlaže i objašnjava da se na teritoriji opštine Aleksinac plaćaju najskuplje komunalne usluge u Srbiji. Odbornici vlasti ni ovoga puta nisu usvojili njegov predlog da iznošenje smeća pojeftini 30%.

Tim povodom smo Daleta nazvali za komentar:

"Stalno slušamo kako je Buda, direktor komunalnog uspešan direktor i sad navode da je komunalno zaradilo 12 miliona. Lako je biti uspešan direktor preko leđa građana. Rasporedili kante tako da moram pola kilometra da prepešačim dok dođem do kontejnera, i svakog meseca naplaćuju preko 400 dinara za tu uslugu. To je stvarno preskupo, ako se zna da su i plate i penzije smanjene dolaskom Vučića na vlast. Zato sam predložio da se smanji cena iznošenja smeća za 30%. To firmu ne bi ugrozilo ali bi građanima značilo. Nažalost vlast ponovo to ne želi da izglasa." ističe g. Radojković.

 

Komentara: 1


# Dragoslav Radojković Budimir Marković Komunalne usluge JP smeće cena Komunalne usluge JP
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+6) (-1)

    No coment 15.12.2015.
    A odgovor na ovu inicijativu jeste u bahatom radikalonaprednjackom stilu, u mesto da pojeftine jednu komunalnu uslugu, opstinska vlas poskupela je drugu, troskove grobarine, kao i takse.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima