Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Blago si ga našem poslaniku"

rss

29.06.2014. D. Ostojić

Ovim narodnim izrazom bismo mogli da prokomentarišemo poslaničku platu Dalibora Radičevića, poslanika SNS-a iz Aleksinca.

"Blago si ga našem poslaniku"

Sa mesečnim primanjem od 100.000 dinara može mnogo lagodnije da se živi. Još ako na to dodamo putne troškove, paušal i ostale poslaničke beneficije, dolazimo do zaključka da je baš lepo biti poslanik srpskog parlamenta.

Da ne bi ispalo da napadamo našeg poslanika iz Aleksinca, navodimo još jedan detalj. Dalibor Radičević više nije na teret aleksinačkog budžeta, i poslaničkom platom od 100.000 dinara iz republičkog budžeta, stvorila se godišnja ušteda oko milion dinara za aleksinačku opštinu. Dosadašnja Daliborova plata na mestu direktora ALT-a je bila tek nešto više od 50.000 dinara.

Za sada nemamo informacije kakvi su planovi narodnog poslanika na rešavanju problema iz naše opštine, niti imamo podatke da li će g. Radičević imati neku kancelariju ili termin kada će moći da prima naše sugrađane sa predlozima i problemima koje bi eventualno kao poslanik mogao da im reši.

Aleksinac.Net Daliboru želi dobru političku karijeru i puno uspeha u republičkom parlamentu.

Komentara: 7


# SNS Alt TV budžet poslanik skupština Dalibor Radičević Aleksinac.Net plata
@sns_aleksinac @aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-5)

  Blago nama 29.06.2014.
  I ti bi Ostojicu voleo da budes poslanik al m_da

 • (+2) (-24)

  Goca 30.06.2014.
  E ovo je za inspekciju. Odakle sloboda da se postavlja platna lista javno. To je krivično delo!!!

 • (+21) (-2)

  Nenad 30.06.2014.
  Jedva cekam da cujem kad se javi za rec nas naociti poslanik,pa kad zablista!Mislim,bio je direktor medijske kuce,pa u skladu sa tim,covek je recit,pun ideja.Ma ima da zinu oni tamo poslanici.Ima sve da se pitaju:gde su do sad krili ovog genija?A sta ce tek sve da uradi za svoj grad i opstinu,to ce tek biti cudo nevidjeno!

 • (+3) (-12)

  Doca 30.06.2014.
  Nadam se da ce se lepo sanci i da imamo neke koristi id njega.Da pokusa da pokrene nesto u Aleksincu i otvori neko radno mesto.U svakom slucaju sve najbolje i samo napred!!!

 • (+4) (-0)

  Zoran 02.07.2014.
  DUŠANE , POGREŠNO TUMAČIŠ PODATKE .SA PAUŠALIMA,DNEVNICAMA I OSTALIM PRIMANJIMA, NAŠ POSLANIK JE DOBAR 250,000 DINARA . ETO NEKA MILOVAN KAŽE KOLIKI SU PRIHODI , KADA SI POSLANIK .DRUGO , NISU NEŠA I LEVI GLUPI PA DA NEKOM POKLONE 250 , 000 DINARA.MOŽDA JADNIK IMA I DALJE SAMO 50,000 PLATU,A
  VI GA OVDE PROZIVATE.

 • (+4) (-13)

  samo komentarisie 03.07.2014.
  Gospodo idite i vi u narodne poslanike niko vam ne brani.komentarisete nekog koga je narod velikom vecinom izglasao, neka izglasa i vas.i OVOG COVEKA POKUSAVATE DA OLJAGATE, EPA SVAKA VAM CAST.

 • (+5) (-4)

  [email protected] 03.07.2014.
  Sve me stra Ostijicu da bi ti odbio poslanicku platu. Isto kao sto si 'odbio" pare koje si dobio kada si tuzio Zdravstveni centar.
  Toliko o tvom postenju.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima