Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinčani ipak bez besplatnog prevoza

rss

24.11.2012. Jovana Savić

Najposećeniji aleksinački portal, Aleksinac.net je među prvima pokrenuo priču o besplatnom prevozu u Aleksincu.

Aleksinčani ipak bez besplatnog prevoza

Na osnovu izjave zamenika predsednika opštine Čedice Rakića, za sada nema novca za besplatan prevoz za penzionere u Aleksincu. Tu informaciju je potvrdio i Radul Stojanović, predsednik PUPS-a u Aleksincu. Oni su objasnili slušaocima Radio Aleksinca, da za sada nema dogovora sa predstavnicima Niš ekspres-a.

Nezvanične informacije govore, da su razgovori sa Niš ekspresom bili pri kraju, da su okvirne cifre dogovorene, ali je dogovor izostao u zadnjem trenutku.

- Tačno je da je razgovora bilo, da su predstavnici PUPS-a i Slaviša Jovanović insistirali na ispunjenju tog predizbornog obećanja, ali se od toga odustalo u zadnjem trenutku.- reči su jednog od dobro obaveštenih političara u Aleksincu, koji je želeo da ostane anoniman.

Za sada neporoverene informacije govore da su u lokalnoj koaliciji odlučili, da budžetom budu obezbeđena sredstva za finansiranje plata budućih većnika, što će iznositi oko 100.000 evra za jednu budžetsku godinu, tako da neće biti novca za finansiranje i besplatnog prevoza.


# Niš ekspres prevoz Aleksinac.Net Radul Stojanović
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima