Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački odbornici otkazali gostoprimstvo Vučiću i Bleru?

rss

22.03.2015. D. Ostojić

Za dan 24. mart je zakazan dolazak Tomislava Nikolića, predsednika Republike Srbije u Aleksinac.

Aleksinački odbornici otkazali gostoprimstvo Vučiću i Bleru?

O ovome je bilo diskusije i na zasedanju lokalnog parlamenta. Odbornike je zvanično o tome obavestio predsednik opštine Nenad Stanković.

Uz kratku diskusiju na temu dolaska predsednika Srbije, razgovor je krenuo drugim tokom, jer su predstavnici opozicije smatrali da osim Nikolića, Aleksinac treba da poseti i premijer Aleksandar Vučić i Toni Bler. Takvu inicijativu je podneo odbornik Ivan Dimić objasnivši da je ovaj poziv Vučiću i Bleru, prilika da Aleksinčani jasno stave do znanja šta misle o Toniju Bleru koji je bio jedan od najglasnijih zagovornika bombardovanja Srbije.

Pred sam kraj skupštinskog zasedanja na red je došla i ta tačka, inicijativa da se uputi zvaničan poziv Vučiću i Toniju Bleru da posete Aleksinac na dan početka bombardovanja, ali su odbornici vlasti koju čine SNS, SPS, URS, PUPS i odbornici preletači, ubedljivo odbili.

 

Komentara: 2


# predsednik opštine Ivan Dimić Aleksandar Vučić skupština PUPS NATO Nenad Stanković bombardovanje Tomislav Nikolić Toni Bler
@avucic @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+13) (-2)

    persona non grata 23.03.2015.
    Obraz-đon. Na dan obeležavanja najvećeg stradanja Srbije i Aleksinca u novijoj istoriji dolaze ovi što su sve zaboravili, amnestirali ubice, pa im još plaćaju da im drže seminare. Samo Vučić i prijatelj mu Bler fale pa da kamarila bude kompletna. Sram te bilo takozvani predsedniče Srbije.

  • (+10) (-1)

    zox 23.03.2015.
    Hahahaha,bravo Dimicu!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima