Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Naprednjaci "pobedili", Toplica od jutros direktor

rss

17.11.2014. D. Ostojić

Aleksinački naprednjaci su održali obećanje i postavili svog čoveka za direktora škole Ljupče Nikolić.
Toplica Petrović je od jutros v. d. direktora škole.

Naprednjaci "pobedili", Toplica od jutros direktor

Plan o preuzimanju škole po svaku cenu je uspeo. U redovima naprednjaka ne skrivaju zadovoljstvo.

Od našeg sagovornika smo saznali:

"Veliki je ulog bio u pitanju, ta škola nam je jako važna. Svi iz stranke su se založili da smenimo Lelu i postavimo Toplicu. Imali smo podršku i od predsednika opštine i ostalih strančkih funkcionera." ističe aktivista SNS-a koji je želeo da ostane anoniman.

S druge strane je ogromno nezdovoljstvo roditelja:

"Nisam mogla da verujem da će političari toliko gaziti po nama roditeljima. Kako nije sramota ministra Verbića da smenjuje ljude po stranačkoj direktivi. Pa, ta direktorka je imala podršku i kolektiva i roditelja i članova školskog odbora. Taj Verbić je sve to pogazio jer mu je neki naprednjak naredio koga treba da smeni a koga da postavi."

Nezvanično smo saznali da su roditelji pokrenuli peticiju, da su o ovom problemu obavestili i ministra Verbića i premijera Vučića. Po podacima do kojih smo došli, preko 200 roditelja je potpisalo peticiju. Roditelji planiraju da ne dovode decu na nastavu dok se političko klupko ne razmrsi.

Detaljnije o svemu u toku dana.

 

Komentara: 18


# Ljupče Nikolić OŠ direktor škole Lela Stevanović Toplica Petrović Srđan Verbić
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+29) (-8)

  PROSVETAR 17.11.2014.
  Ovo nije pobeda ovo je bezumlje, ovo je strasno da strasnije ne moze biti!Pa kako ucitelja Toplicu nije sramota, ima li malo obraz.Koga je on pobedio?Nevidjena bruka.Bice direktor svojoj zeni, prijateljici,zeni mutavog i mislim onom coravom pomocnom radniku.Svaka cast ucitelju ako imas obraz da se pojavis medju zaposlenima u skoli.Ima Boga - a ucitelj ima i dva sina, pa ce racuni da se izravnaju kad-tad.

 • (+43) (-5)

  nepopravljiv 17.11.2014.
  vuk dlaku menja, ali ćud nikada, jednom radikali uvek naprednjaci.

 • (+39) (-5)

  Neverovatno 17.11.2014.
  Neverovatno. Smatram da nijedna državna ustanova ne treba da gaji direktore, tačnije ako neko 12 godina bude na tom mestu logično je da oko sebe stvara veliki broj dužnika i da je podrška bivšoj direktorici samo rezultat toga, ALIIII da neko na ovaj način dodje do te toliko željene pozicije direktora OŠ je van svake diskusije. Protiv sam doživotnih direktora ali sam daleko više protiv stranačkih marioneta u ovoj jadnoj opštini. Ovome se mora stati na rep i isti odseći ovo nam se već po x-ti put dešava i zato jednom i za svagda treba zabraniti zakonom stranačke smicalice. Gde je obraz nasledniku bivše direktorice. Čovek koji je toliko omražen od strane svojih kolega pa i od samih roditelja dece koje idu u tu školu a drži do svojih moralnih principa i obraza treba da se složi sa voljom većine svog kolektiva. Ali ovo je Srbija i još gore ovo je ALEKSINAC. Sugradjani dobro došli u još jedno NAZADOVANJE sa SRPSKIM NAPREDNJACIMA.

 • (+14) (-31)

  Propaganda 17.11.2014.
  Sve je ovo propaganda DS i DSS-a Ostojica, Dimica i Randjelovica

 • (+32) (-7)

  Marko 17.11.2014.
  Toplice i vi naprtnjaci sedi dole 1!

 • (+30) (-7)

  petra 17.11.2014.
  pa treba znati da je Toplica bijo direktor Voždove škole i na na lak način prešao u dotičnu školu,ZAŠTO je pobegao u :LJ NIKOLIC: i zašto nije konkurisao za direktora škole u:VOŽDU: kad je skoro bio konkurs

 • (+36) (-9)

  Golub 17.11.2014.
  Puna podrška roditeljima u ovoj borbi protiv ove karikature!Do daljnjeg ne puštati decu u sns školu i obavestiti sve medije o nasilno nametnutom direktoru,takodje organizovati i peticiju u gradu,pa neka se narod izjasni.

 • (+33) (-7)

  posmatrac 17.11.2014.
  Dule svaka čast na tvojoj borbi za dobrobit opštine ali prosledi svoje članke i drugim noviama da ne ostaju samo ovde u ovoj rupi, što su napravili nazadnjaci, nego širi dalje da vide ljudi kako živimo i muku mučimo, kako nam plasiraju deci lopovluk i kako da se bore u životu, da budu poltroni jer samo takomogu do posla, pozicije, novca itd.

 • (+13) (-9)

  nebojsa 17.11.2014.
  Nemam nameru da podrzavam,a pogotovo da velicam novopostavljenog direktora OS ljupce Nikplic

  Cestitam Toplici petrovicu  Črstitam Toplici Petroviću

  Čestitam TopliciPetroviću ,novopostavljenom upravniku OS "ljupče Nikolić" čoveku po vokaciji sps a primip nagradu od Tadoća za najboljeg učitelja u Srbiji učitelju,koga je "partizanštinom" u vreme 5. Oktobra iz škole "Aca Milojevi
  ć" najurio DS i "Doljevac".

 • (+3) (-29)

  sudnji dan 17.11.2014.
  mozete samo da nas mrzite

 • (+21) (-3)

  Dragan 18.11.2014.
  Za Nepopravljivog,

  Jednom naprednjak ,UVEK radikal !!! Na zalost.Nema vise.

 • (+19) (-3)

  nepopravljiv 18.11.2014.
  Dragane, meni je to isto, kako god se zvali i presvlačili, obrazovanje i vaspitanje i podjednako nedostaje.

 • (+1) (-12)

  sudnji dan 18.11.2014.
  SAmo za Prosvetara c.k.m

 • (+4) (-23)

  sudnji dan 18.11.2014.
  zaboravili ste kad ste petog oktobra na silu zauzimali institucije i sedali u fotelje kao da vam je to tatkovina. sudnji dan je doso kraj dosmanlijama

 • (+16) (-0)

  Udar 19.11.2014.
  A stiropor "revolucija"i lažno gladovanje naprednih radikala,a!?I to nismo zaboravili,nismo zaboravili ni milion raznih i lažnih obećanja pućastog i grobara!

 • (+16) (-2)

  pošten i moralan građanin 19.11.2014.
  G.PREDSEDNIČE,čitajuci današnju štampu, kažete....inicijativu roditelja organizovala je sama direktorka....Čudi me da Vi,koji tako dobro sarađujete sa dotičnom, niste mogli da uočite moralnost i dostojanstvo dosadašnje direktorke, a fakultetski ste obrazovani,nemogu da verujem da jedan školovan čovek nepravi razliku između ta dva kanndidata i da vam je stranačka pripadnost iznad profesure. Vi niste mlad i neuk čovek,da tako lako prodajete svoje dostojanstvo za rad stranačke pripadnosti.Jednom profesor, uvek profesor....trebalo bi

 • (+19) (-4)

  nepopravljiv 20.11.2014.
  Ako predsednik opštine ili bilo ko drugi, nadje jednog roditelja koji je pod bilo kakvim pritiskom potpisao pismo poslato ministru i premijeru obezbediču mu svedoke, samnom na čelu, za sve njegove poštene poslove kada dođu na red. U suprotnom neka se stidi i podnese ostavku.

 • (+13) (-1)

  nepopravljiv 20.11.2014.
  Kada su nacisti došli po komuniste,
  ja sam ćutao;
  jer nisam bio komunista.

  Kada su zatvorili socijaldemokrate,
  ja sam ćutao;
  jer nisam bio socijaldemokrata.

  Kada su došli po sindikalce,
  ja se nisam pobunio;
  jer nisam bio sindikalac.

  Kada su došli po mene,
  nije preostao niko da se pobuni.
  Martin Niemöller (1892–1984)


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima