Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izabrani članovi školskog odbora u školi Ljupče Nikolić

rss

10.09.2014. D. Ostojić

Izabrani članovi školskog odbora u školi Ljupče Nikolić

Na večerašnjem glasanju za dvojicu članova školskog odbora u školi Ljupče Nikolić bilo je pet kandidata: Novica Prvulović, Ivica Milenković, Boban Petković, Dragan Mihajlović i Dejan V.

Za članove školskog odbora izabrani su Dragan Mihajlović i Ivica Milenković.

Interesantno je da za članove školskog odbora nisu prošli Novica Prvulović, visoki funkcioner SNS-a i Boban Petković, muž Danijele Petković pomoćnice predsednika opštine Nenada Stankovića.

Po za sada nepotvrđenim informacijama izabrani članovi školskog odbora važe za ljude koji će za direktora škole podržati Lelu Stevanović.

Komentara: 3


# SNS Ljupče Nikolić OŠ škole Lela Stevanović školski odbor Dragan Mihajlović Ivica Milenković Novica Prvulović Boban Petković
@sns_aleksinac @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+26) (-7)

  Bivša učenica 10.09.2014.
  I Darko i Toplica treba da povuku kandidature iz moralnih razloga. Udruženim snagama ne bi uspeli ni mesec dana da održe školu na nivo do kog ju je Lela dovela.
  Lela je, pre svega, divna žena, a o sposobnosti je suvišno govoriti, rođena je da bude direktor. Kao bivši đak ove škole, bolelo bi me da posmatram kako škola propada jer su dva gospodina rešila da žele malo da se igraju vlasti.

 • (+12) (-2)

  posmatrac 10.09.2014.
  Visoki funkcioner SNS (Novica Prvulović) , suprug zamenika predsednika opštine ( od kako postoji opština ovo je prvi pout da ima predsednik opštine zamenik).Kad normalan čovek vidi ovo onda mu je sve jasno zašto niste pobedili . Mislim da je dalji komentar suvišan.

 • (+8) (-4)

  Diplomirani doktor 10.09.2014.
  Omiljeni učitelj Toplica je neomiljeni direktor


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima