Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uhapšena četvorica zbog proizvodnje i prodaje oružja

rss

18.02.2010. TANJUG

Uhapšena četvorica zbog proizvodnje i prodaje oružja

Zbog nedozvoljene proizvodnje, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su Dragan Aleksić (54) iz Beograda, Bratislav Milenković (59) iz Aleksinca, kao i Predrag Dragićević (42) i Saša Atanosovski (38) iz Pančeva, saopštio je MUP.

U saopštenju se navodi da su osumnjičeni uhapšeni u zajedničkoj akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Žandarmerije, Policijske uprave Pančevo i policijske stanice Aleksinac.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih, u Beogradu, Pančevu i Aleksincu, policijski službenici pronašli su pet pištolja, tri revolvera, četiri puške-karabina, kao i jedan karabin-kratež.

Policiajci su, kako je navedeno, pronašli i dve puške, četiri revolvera rastavljene u delove i više od 1.000 komada municije različitog kalibra.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Pančevu, navodi se saopštenju MUP-a Srbije. Policija će nastaviti da radi na ovom slučaju.


# Dragan Aleksić Predrag Dragić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima